coca
Fanka BB :)
Drogie pani. Chciałam na urodziny - i mam [emoji56]
Ale ze test pozytywny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drogie pani. Chciałam na urodziny - i mam [emoji56]
Owu wystąpi do 48h po piku lhsłuchaj już z białego śluzu przeradza sie w płodny rozciągliwy jest . pewnie owu wieczorkiem będzie
Tak Dostałabym zdjęcie, ale po całym dniu luzem w torebce jest w opłakanym stanie.Ale ze test pozytywny?
Czyli jednak ten cień to było to. Gratulacje [emoji6]Tak [emoji3590][emoji3590] Dostałabym zdjęcie, ale po całym dniu luzem w torebce jest w opłakanym stanie.
Jutro powtórzę i na pewno się pochwalę [emoji7][emoji7]
wiem wiem tzn już wiem bo wczesniej nie wiedziałam. Wgl nie wiedziałam,że poznawanie swojego ciała w wieku 27 lat będzie tak upierdliweOwu wystąpi do 48h po piku lh
Sama się zastanawiam czy to było to czy raczej wadliwy test. Robiłam go 5 dni temu i wyszedł niby cień, a teraz ta kreska też nie jest jakaś baardzo mocna, a chyba po takim czasie powinna aż razić w oczyCzyli jednak ten cień to było to. Gratulacje [emoji6]
Ja tez w tym cyklu byłam stymulowana lametta, owu strasznie bolesna a teraz zrobiłam test popołudniu 15 dpo i wpatruje sie w widoczna tylko dla mnie druga kreskęBo to znaczy, że był super pęcherzyk, a może i więcej, że clo działa. I jak boli na owu to najlepsza wiadomość dla niej
Tak [emoji3590][emoji3590] Dostałabym zdjęcie, ale po całym dniu luzem w torebce jest w opłakanym stanie.
Jutro powtórzę i na pewno się pochwalę [emoji7][emoji7]
Nie ma co szukać tego cienia, najlepiej powtórzyć test jutro rano lub za 2 dni nie szukać na siłęJa tez w tym cyklu byłam stymulowana lametta, owu strasznie bolesna a teraz zrobiłam test popołudniu 15 dpo i wpatruje sie w widoczna tylko dla mnie druga kreskę
A który masz dc? I jakie cykle?Sama się zastanawiam czy to było to czy raczej wadliwy test. Robiłam go 5 dni temu i wyszedł niby cień, a teraz ta kreska też nie jest jakaś baardzo mocna, a chyba po takim czasie powinna aż razić w oczy [emoji28]