NataliaW93
Fanka BB :)
Moja szwagierka jest w ciąży i cały czas plami, a to już 3 miesiąc. Wszystko jest w porzadkuByleby w końcu coś na usg było widać plamienia mam nadal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja szwagierka jest w ciąży i cały czas plami, a to już 3 miesiąc. Wszystko jest w porzadkuByleby w końcu coś na usg było widać plamienia mam nadal
dlatego mam nadzieję że i u mnie będzie okMoja szwagierka jest w ciąży i cały czas plami, a to już 3 miesiąc. Wszystko jest w porzadku
Będziedlatego mam nadzieję że i u mnie będzie ok ❤
Ale piękna kreseczka[emoji7]Teraz tylko wyniki. Oby przyrost był w normie. [emoji3590] Ale ta kreska jakaś cienka [emoji848]Zobacz załącznik 1192700
Cudnie jest!Teraz tylko wyniki. Oby przyrost był w normie. ❤ Ale ta kreska jakaś cienka Zobacz załącznik 1192700
Co chwilę sprawdzam wyniki bety dziś dużo ludzi było, więc pewnie będą późniejCudnie jest! ❤❤
Ja biorę od pierwszego dc do owu. Podczas starań nie powinno się brać cały czas bo on może powodować skurczeCzytałam artykuł na temat oleju z wiesiołka, było tam ujęte ze przyjmujemy od pierwszego dnia @ do dnia owulacji i potem przerwa do następnej @ ? Bierzecie tak czy normalnie codziennie ?
Czyli dobrze wyczytałam a ovarin można brać cały czas ?Ja biorę od pierwszego dc do owu. Podczas starań nie powinno się brać cały czas bo on może powodować skurcze