No ogólnie nie mogę stwierdzić, bo tak naprawdę typowego okresu chyba jeszcze nie miałam. Ale testy owu po dwóch dniach od krwawienia z odstawienia (około 10/11 dni temu) były pozytywne. Ale i tak kompletnie na nic nie liczyłam i nie liczęPrzypomnij mi, kiedy odstawiłaś anty? I który dc masz?
reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Czyli 2 kreska była ciemniejsza od testowej, bądź miała taki sam kolor?No ogólnie nie mogę stwierdzić, bo tak naprawdę typowego okresu chyba jeszcze nie miałam. Ale testy owu po dwóch dniach od krwawienia z odstawienia (około 10/11 dni temu) były pozytywne. Ale i tak kompletnie na nic nie liczyłam i nie liczę
Przyjmuje się, że do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem od zapłodnienia. Nie potrzebnie mieszasz sobie w cyklu. Odczekaj spokojnie
Miała taki sam kolorCzyli 2 kreska była ciemniejsza od testowej, bądź miała taki sam kolor?
Przyjmuje się, że do zagnieżdżenia dochodzi między 6 a 12 dniem od zapłodnienia. Nie potrzebnie mieszasz sobie w cyklu. Odczekaj spokojnie
Wiem, dlatego teraz nic nie liczę, nie mierze temperatury itd. Czekam do pierwszej, normalnej @
HeraUnique
Yhym... No to życzę, żebyś nie musiała długo czekać, a nawet żeby pojawiły się te 2 kreski na teście ciążowym, skoro już zaczęłaś robićMiała taki sam kolor
Wiem, dlatego teraz nic nie liczę, nie mierze temperatury itd. Czekam do pierwszej, normalnej @
Nie dam się zwariować po prostu jutro powtórzę test dla pewności, żeby później nie mieć wyrzutow sumienia, jak wypije kieliszek winka do obiaduYhym... No to życzę, żebyś nie musiała długo czekać, a nawet żeby pojawiły się te 2 kreski na teście ciążowym, skoro już zaczęłaś robić
coca
Nie dam się zwariować [emoji28] po prostu jutro powtórzę test dla pewności, żeby później nie mieć wyrzutow sumienia, jak wypije kieliszek winka do obiadu
Jakbyś była w ciąży to ten kieliszek wina nie wyrządzi wam żadnej krzywdy [emoji3526]
Niby racja, bo myślę że większości kobiet się zdarzyło coś wypić kiedy jeszcze nie wiedziały, że są w ciszy. Ale za pewne wyrzuty sumienia robią swoje. Moja mama opowiadała, że wzięła apap jak jeszcze nie wiedziała i miała wyrzuty do samego końcaJakbyś była w ciąży to ten kieliszek wina nie wyrządzi wam żadnej krzywdy [emoji3526]
coca
Niby racja, bo myślę że większości kobiet się zdarzyło coś wypić kiedy jeszcze nie wiedziały, że są w ciszy. Ale za pewne wyrzuty sumienia robią swoje. Moja mama opowiadała, że wzięła apap jak jeszcze nie wiedziała i miała wyrzuty do samego końca
A działo się coś złego ze miała wyrzuty sumienia?
coca
Niby racja, bo myślę że większości kobiet się zdarzyło coś wypić kiedy jeszcze nie wiedziały, że są w ciszy. Ale za pewne wyrzuty sumienia robią swoje. Moja mama opowiadała, że wzięła apap jak jeszcze nie wiedziała i miała wyrzuty do samego końca
Polecam [emoji117] https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania/
reklama
Z tego co wiem to nie, a siostra urodziła się i do tej pory jest zdrowa ale wiadomo jak to jest, jeżeli zrobi się coś "niedozwolonego" w ciążyA działo się coś złego ze miała wyrzuty sumienia?