kolor nadzieji
Fanka BB :)
A przyczyna niepowodzeń znana?
Ja niedługo będę w tych 5%[emoji848][emoji3166]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niedługo będę w tych 5%[emoji848][emoji3166]
Brak przyczyn na początku przez rok, musiałam się wyrównać po anty itd. Teraz już wyniki ok, a ciąży nadal nie ma póki co poczekam jeszcze aż skończę 2 podejście z clo. Jak nie wyjdzie to idę na oddział przebadać się w z każdej strony dokładnieA przyczyna niepowodzeń znana?
Haha to chyba mój pęcherzyk był [emoji23][emoji23]Ja widzę [emoji7][emoji7] kiedyś jakaś laseczka z tego forum pokazała zdjęcie pęcherzyka i od razu jak mi robił usg zobaczyłam. Dziś też zanim mi gin powiedział, że pękł widziałam że go nie ma i jest tak zamazane.
No to ja tu też widzę pęcherzyk u siebieHaha to chyba mój pęcherzyk był [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1190644
A nom ja nawet mam moje pęcherzyki z 2016 roku [emoji23][emoji23] jak się wtedy starałam xDNo to ja tu też widzę pęcherzyk u siebie
Ale po pęknięciu, oznaczenie Endo i jajników już nieHaha to chyba mój pęcherzyk był [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1190644
Może to poprostu było jakieś zamazane i tak wyglądało.Ej bo teraz mnie to nurtuje. Lekarz nic nie mówił, a ja nie pytałam. Jak byłam na wczesnej ciazy, zrobił zdjecie zarodka, ale był tam pęcherzyk, tzw. Osobny. Kto to wyjaśni? Może miały być 2 ale coś poszło nie tak i lekarz dlatego nic nie wspominał, bo pewnie to się często zdarza. Nie, nie doszukuje się, po prostu mnie to nurtuje. Jak będę miala czas to wstawię zdj usg