Gryfin
Fanka BB :)
O której będziesz mieć wyniki?Ja dziś się dziwnie czułam, sikajac bez testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której będziesz mieć wyniki?Ja dziś się dziwnie czułam, sikajac bez testu
Ja też miałam testować 27, 28 ( tak wypada mi drugi termin @, pierwszy na 25) Ale chyba 23 lub 24 wykonam pierwszy test. Ja jak narazie nic kompletnie nie czuje i o dziwo nie mam jeszcze zachcianek przedokresowych z czego mega się ciszę bo ogólnie nie jem słodkiego a tydzień przed @ wpierdzielam aż mi się uszy trzęsąTrzymam kciuki za pozytywy
Ja miałam testować 27 ale wszystkie znaki wskazują że @ przyjdzie
Ja też miałam testować 27, 28 ( tak wypada mi drugi termin @, pierwszy na 25) Ale chyba 23 lub 24 wykonam pierwszy test. Ja jak narazie nic kompletnie nie czuje i o dziwo nie mam jeszcze zachcianek przedokresowych z czego mega się ciszę bo ogólnie nie jem słodkiego a tydzień przed @ wpierdzielam aż mi się uszy trzęsą
Skąd ja to znamJa też miałam testować 27, 28 ( tak wypada mi drugi termin @, pierwszy na 25) Ale chyba 23 lub 24 wykonam pierwszy test. Ja jak narazie nic kompletnie nie czuje i o dziwo nie mam jeszcze zachcianek przedokresowych z czego mega się ciszę bo ogólnie nie jem słodkiego a tydzień przed @ wpierdzielam aż mi się uszy trzęsą
Noooo najgorszy czas A pozniej jakieś 2 pryszcze wychodzą od nadmiaru słodkościO matko mam to samo!
Tydzień przed okresem głód mi się po prostu nie kończy. Słodkie mogę żreć bezustannie....
Nie mam pojęcia. W piątek były szybko. Ale potrafią być i o 16. Stoję w kolejce. Pan ponad pół godziny w środku był. Tyle badań miał. I nici z zakupów. Noe zdążę przed godziną dla senioraO której będziesz mieć wyniki?
Już powoli nie mogę sobie znaleźć miejsca w domu, akurat jak na złość dzisiaj mam wolne a nie przypominam sobie, żeby kiedyś @ nie przyszła odrazu z rana w dzień wyznaczony przez aplikację i już mnie nic nie boliLaski gdzie te testy z II?[emoji847]
@Gryfin @ nie przyszła oby tak dalej[emoji873][emoji1695][emoji1695]