HeraUnique
Fanka BB :)
Ja już 2dc zapomniałam się zameldować wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już 2dc[emoji2368] zapomniałam się zameldować wczoraj [emoji28]
Jak tam robiłaś ten test jak wstawałaś?Czyli jest u mnie szansa!! Kochane trzymam mocno kciuki!
Ja nie. Ja zawsze mam 7 dniHej dziewczyny mieliście tak kiedyś że okres trwał tylko jeden dzień na drugi trochę plamienie i potem już nic ?
To tak jak ja, 7 dniJa nie. Ja zawsze mam 7 dni
Ja ma 8 a czasem w porywach nawet 10 [emoji37][emoji30]To tak jak ja, 7 dni [emoji849]
Nigdy tak nie miałam [emoji2370]Hej dziewczyny mieliście tak kiedyś że okres trwał tylko jeden dzień na drugi trochę plamienie i potem już nic ?
Może warto zadzwonić do gina po poradę, bo raczej niecałe 2 dni okresu to nie jest normaHej dziewczyny mieliście tak kiedyś że okres trwał tylko jeden dzień na drugi trochę plamienie i potem już nic ?