Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżę i kwiczę [emoji1787][emoji1787][emoji1787]A mój mąż najlepszy. Wczoraj przeczytał instrukcje. W instrukcji jest o dwóch czerwonych kreskach a na teściesa fioletowe [emoji23] i mówi że on tu żadnej czerwonej nie widzi.
Powtórz za 48h, bo to nie o ilość a o poprawny przyrost najbardziej chodziTylko wychodzi na to że to bardzo wczesna ciąża. Nawet nie 3 tydzień. Chyba spozniala mi się jednak owu. A myślałam że mam wcześniej choć prawda jest taka aka że przedwczoraj miałam cały dzień biegunkę. A czytałam że przy implantacji może tak być. Sama nie wiem. Powtórzę betę za kilka dni.
W poniedziałek zrobię w takim razie teraz się będę bala że to ciąża biochemicznaPowtórz za 48h, bo to nie o ilość a o poprawny przyrost najbardziej chodzi