Ancka
Fanka BB :)
Super, teraz oby wszystko jak najlepiej szło no i zaczynamy wysyp , ustawiam się w kolejceNie mogę uwierzyć!!! ❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, teraz oby wszystko jak najlepiej szło no i zaczynamy wysyp , ustawiam się w kolejceNie mogę uwierzyć!!! ❤❤
Witaj zapraszamyDziewczyny czy moge niesmialo dolaczyc? Podczytuje was od dłuższego czasu.
Staramy się o drugie dziecko
Super! Gratulacje!Dziewczyny dziś zrobiłam test 3 dni przed miesiączka....
Do gin iść w 5 tyg najwcześniej, inaczej może nie zobaczyć... A w 6 powinno być serduszkoDziekuje za gratulacje! Ja trzymam za Was kciuki. Powiem Wam, ze nie wiem co teraz.... pracuje w muzeum mam kontakt z ludźmi....nie wiem kiedy pójść do ginekologa.... co mi doradzacie?
Gratulacje Kochana!!![emoji3060][emoji847][emoji173] piękne krechy[emoji7]Dziewczyny dziś zrobiłam test 3 dni przed miesiączka....
Super! Gratulacje!
Dokładnie oby wszystkie miały kreseczki na teścieZa tydzień trochę Nas testuje, super ☺
Do gin iść w 5 tyg najwcześniej, inaczej może nie zobaczyć... A w 6 powinno być serduszko
Jak długo się staracie? [emoji6]Dziewczyny czy moge niesmialo dolaczyc? Podczytuje was od dłuższego czasu.
Staramy się o drugie dziecko[emoji4]