reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Na spokojnie. Może przerwa by coś dała wam wzajemnie do zrozumienia?
Ja miałam niestety przerwę jeszcze wtedy z nie mężem na 3 miesiace, aż. Bo to miał być definitywny koniec wszystkiego
Pewnie pójdzie spać do mamy.
Ok, już się nawet nie złoszczę [emoji3525]
Wszystko jakoś dziwnie splynelo ze mnie.
Ale nie wiem czy to dobry znak

To może przemysl to prześpij się. Jutro na chłodno wszystko będzie. Tylko nie siedź i nie płacz cała noc.
Myślę.. Cały czas myślę.
Z jednej strony chce spróbować a z drugiej strony boli mnie to że on może więcej.
Jest mi mega przykro.
Jeszcze te słowa że jestem dzieckiem, chora itp.
Mógł sobie nie brać laski 11 lat młodszej...

Myślę.. Cały czas myślę.
Z jednej strony chce spróbować a z drugiej strony boli mnie to że on może więcej.
Jest mi mega przykro.
On ma 37lat? Mój ma 38 - 12 lat starszy ode mnie i ja się z moim dogadujemy świetnie. Owszem są kłótnie ale bardzo dużo rozmawiamy wyjaśniamy sobie. Od początku sobie ustaliliśmy zasady warunki itd ja wale prosto z mostu. Zawsze szczera wobec niego mimo że czasami go za boli. Ale czasami trzeba dowalić żeby coś zrozumiał i w odwrotną strone też tak jest.

Słuchaj, wiek to tylko liczby, moim zdaniem.
Ale rzeczywisvie, jeśli mówi Ci że jesteś dzieckiem tylko dlatego, że jesteś młodsza 11 lat i patrzy na wiek, to no sorry...
Myślę.. Cały czas myślę.
Jest mi mega przykro.

reklama
Do góry