Smerfetka94
Fanka BB :)
Hehe okej. Nie bede swirowac że coś tam jednak jestTeraz patrzę i trochę widzę ale ja u siebie zawsze widzę cienie cienia więc mną się nie sugeruj [emoji851][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe okej. Nie bede swirowac że coś tam jednak jestTeraz patrzę i trochę widzę ale ja u siebie zawsze widzę cienie cienia więc mną się nie sugeruj [emoji851][emoji8]
Tobie to raczej nie będą już potrzebneChyba też sobie je kupię 2 kreski to 2 kreski
Serio! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Chyba też sobie je kupię [emoji23] 2 kreski to 2 kreski [emoji16]
Tobie to raczej nie będą już potrzebne [emoji2960][emoji4]
Tobie to raczej nie będą już potrzebne
Jesteście kochane, ale nie mam złudzeń ale i tak dziękuję za kciukiTez tak czuje ze już się jej nie przydadzą [emoji1695]
I wreszcie mój M nie będzie mówił, że pieniądze w błoto! Ha! Będą 2 kreskiSerio! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Oszukać kore mózgową [emoji7]I wreszcie mój M nie będzie mówił, że pieniądze w błoto! Ha! Będą 2 kreski [emoji16]
Ja właśnie dzisiaj zamówiłam 2 szt. tych cyfrowych Clearblue.
Dzisiaj zrobiłam Clearblu, ale zwykły i mam wrażenie, że jakiś tam cień cienia był. Próbowałam zrobić zdjęcie, ale niestety nic na zdjęciu nie było widać.
Jutro mają przyjść te cyfrowe to zobaczymy czy coś wyjdzie.
Jestem 1 dzień po terminie @ i sama za siebie trzymam kciuki
Pozdrawiam wredoty!
Miałam ten clearblue co pokazuje tydzień ciąży, z Rossmana, no i nic nie pokazał ale trudniej tam doszukać się cienia no i jest 3x droższy więc na zrobienie jego warto być pewnym większa szkoda go zrobićJa właśnie dzisiaj zamówiłam 2 szt. tych cyfrowych Clearblue.
Dzisiaj zrobiłam Clearblu, ale zwykły i mam wrażenie, że jakiś tam cień cienia był. Próbowałam zrobić zdjęcie, ale niestety nic na zdjęciu nie było widać.
Jutro mają przyjść te cyfrowe to zobaczymy czy coś wyjdzie.
Jestem 1 dzień po terminie @ i sama za siebie trzymam kciuki
Pozdrawiam wredoty!