A masz w aptekach ten taki co wskazuję tydzień ciąży?
Będę dobrze, zobaczysz!
Tak kusi mnie żeby zrobić z rannego moczu chyba. Ale chyba jeszcze wcześnie [emoji2370]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A masz w aptekach ten taki co wskazuję tydzień ciąży?
Będę dobrze, zobaczysz!
Super widać kreseczkęTak kusi mnie żeby zrobić z rannego moczu chyba. Ale chyba jeszcze wcześnie [emoji2370]
Super gratuluję, chociaż u ciebie 2 kreskiDziewczyny cos mnie podkusiło bo temp były nadal wysoko rano. (10dpo)
@ ma być w niedziele wiec powtórzę chyba wtedy.
Proszę nie używać Zobacz załącznik 1185704
Dziewczyny wiem że nie lubicie takich fotek ale..
Zrobiłam dzisiaj test.
Jestem dzień po pierwszym terminie @...
Zdjęcie nie jest przyciemnione tylko zrobione w słabym świetle
Spróbuj, jeśli już wychodzą to jutro też powinny wyjśćTak kusi mnie żeby zrobić z rannego moczu chyba. Ale chyba jeszcze wcześnie [emoji2370]
Spróbuj, jeśli już wychodzą to jutro też powinny wyjść [emoji16]
Chyba też sobie je kupię 2 kreski to 2 kreskiA ja zmieniam zdanie co do testów owu
Testowa ciemniejsza kuwa jaram się jakby ciążowy to był xDZobacz załącznik 1185710