A który dzień cyklu?No taki właśnie jak piszesz, glut
reklama
Celia89
Fanka BB :)
To poczekaj chwilę. Bo takie gluty nawet podbarwione krwią o niczym nie świadczą ani w liwo ani w prawo.No taki właśnie jak piszesz, glut
K
Katijah
Gość
31A który dzień cyklu?
HeraUnique
Ale mam dzisiaj lenia dobrze, że mogę sobie dzisiaj pod kocykiem z psiakiem posiedzieć
Anio0lek
Mnie też len ogarnia, a wczoraj się tak źle czułam... Było mi mega zimno i jakbym miała być zaraz chora...Ale mam dzisiaj lenia dobrze, że mogę sobie dzisiaj pod kocykiem z psiakiem posiedzieć
K
Katijah
Gość
Tez tak wczoraj po pracy się czułamMnie też len ogarnia, a wczoraj się tak źle czułam... Było mi mega zimno i jakbym miała być zaraz chora...
Po prostu już czuje, że nie pykło. I w ogóle czuje, że jeszcze długo nam się nie uda :/Jak stracone wszystko jak seksy były!!! Co Ty gadasz!
HeraUnique
Dokładnie jeszcze dodatkowo cały czas czuje podbrzuszeMnie też len ogarnia, a wczoraj się tak źle czułam... Było mi mega zimno i jakbym miała być zaraz chora...
reklama
HeraUnique
Ja tak miałam teraz temp rośnie sobie powolutku i dużo jakby płodnego śluzu... No i cały czas coś tam ciągnieWitam mam dzisiaj 24dc 5dpo dzisiaj od rana mam uczucie takiego ucisku w podbrzuszu, w nocy bylo jakby klucie ale dosc mocne bo spac nie moglam. Nigdy tak nie mialam