No właśnie nie wychodzą , w sensie wychodzą jakoś dziwnie....Testy owu? Już powinny być pozytywne.
Hmm to kiedy by było najlepiej w piątek? On mówił , że jak coś pon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie wychodzą , w sensie wychodzą jakoś dziwnie....Testy owu? Już powinny być pozytywne.
Ja już jestem ponad 2 lata więc jestem przyzwyczajona. Da się żyć przynajmniej tak nie fiksuje i kasa w portfelu zostaje [emoji85]O matko! Ja bym zwariowała nie móc robić prywatnie badań [emoji85][emoji85][emoji85]
No właśnie nie wychodzą , w sensie wychodzą jakoś dziwnie....
Hmm to kiedy by było najlepiej w piątek? On mówił , że jak coś pon
Ale to już nawet nie chodzi o starania tylko jakiekolwiek badanie to trzeba iść do lekarza, prosić się o skierowanie. Wiadomo, że można się przyzwyczaić. Ja mam trzy laby w mojej mieścinie. Większość niestety badań muszę robić prywatnie, bo chodzi prywatnie do gina, w pierwszej ciąży płaciłam za wszystko... To akurat nie fajneJa już jestem ponad 2 lata więc jestem przyzwyczajona. Da się żyć przynajmniej tak nie fiksuje i kasa w portfelu zostaje [emoji85]
Oj ja przypomnę sobie mój pierwszy rok starań.. Testy niemalże co m-ac.. A ile objawów ciążowych miałam ile też było płaczu po cichu.. Trudny był to rok dla mnie , w drugim roku bardziej na luzie.. Nadzieja była jeszcze.. Po 3 latach odpuściliśmy sobie, trudno trzeba żyć dalej przecież mamy już jedno dziecko.. Bardzo chcieliśmy żeby miał rodzeństwo, ja mam 5 rodzeństwa teraz gdy wszyscy jesteśmy dorośli mamy swoje rodziny jak cudownie jest się spotkać na jakieś święta, uroczystości rodzinne.. Mój P też jest rodzinny uwielbia spotkania rodzinne.. Chcieliśmy żeby nasz syn miał kogoś takiego jak nas zabraknie, ale nie każdemu jest mieć dane rodzeństwo Żyjemy dalej.. Trzeba żyć.. Naprawdę jestem wdzięczna Bogu za chociaż jedno dziecko! Kocham go ponad wszystko jest czymś najlepszym co mnie z życiu spotkało Trzymam kciuki za Was dziewczyny a najbardziej za te które czekają na te pierwsze dziecko!! Ale te co mają już dzieci i starają się o następne też mocno trzymam . Nie udzielam się za dużo ale staram się być na bieżąco.Ja jestem okropnie niecierpliwa i muszę mieć wszystko na już i teraz i na początku jak się nie udawało byłam załamana, ale te porażki uczą mnie cierpliwości. Teraz już się nie fiksuję na tym, że musi się udać. Będzie co ma być. Jak nie teraz to może potem. Ważne żeby zrobić wszystkie badania i potem zobaczę co z tego wyjdzie. I będę się wtedy martwić
też tak miałam kiedyś skończyłam z nerwica u psychiatry ale już wiele lat wszystko jest dobrze chociaż wcale się nie porównuje bo wiadomo że cechą charakteru a zaburzenie to co innego .Stosunkowo (hehe) niedługo, jakieś 8-9 miesięcy. Ale jestem osobą strasznie zadaniową, jak mam niezrealizowany plan to mnie to wyprowadza z równowagi...
Tu trochę inaczej na tą patrzą bo jak są składki odprowadzane to dlaczego mamy płacić za lekarzy i za badania. A w Pl to tylko żeby jak najwięcej napchac swoje kabzy. Są plusy i minusy mieszkania w każdym kraju niestety.Ale to już nawet nie chodzi o starania tylko jakiekolwiek badanie to trzeba iść do lekarza, prosić się o skierowanie. Wiadomo, że można się przyzwyczaić. Ja mam trzy laby w mojej mieścinie. Większość niestety badań muszę robić prywatnie, bo chodzi prywatnie do gina, w pierwszej ciąży płaciłam za wszystko... [emoji849] To akurat nie fajne [emoji12]
Ja w desperacji 14 lat temu wzięłam clo bez konsultacji z gin. I zasxlam w ciążę po 2 cyklu. Żadnych torbieli ani innych niespodzianek nie miałamSłyszałam, że po clo też lubią się robić torbiele. Ale u mnie akurat działa na wzrastanie idealnie i endo też super
Dzięki, jeszcze nie do końca kumam slang staraczekTo odpuść sobie zadaniowość, bo niestety ale to tak nie działa
Clostilbegyt
Lek Clostilbegyt stosuje się u kobiet w zaburzeniach owulacji. Preparat wydawany jest wyłącznie na receptę. Sprawdź dawkowanie i inne informacje.www.medicover.pl