reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Kochana może my na zdjęciach nie widzimy ale to nie znaczy że wy nie widzicie. Jeśli widzisz na żywo kreskę to zrób betę. Plamienia mogą być z niskiego progesteronu również bym w razie wu zbadała z beta. A owulacyjnym bym się nie sugerowała.
Jutro idę na betę, progesteron, prolaktyne, ths, Ft3, ft4, estradiol, testosteron

reklama
Nie ukrywam, że trochę mi się przykro zrobiło, że ja widzę, mój M też widzi a wy nie. Ale... No cóż może jej rzeczywiście nie ma... No i jeszcze to plamienie zaraz po zrobieniu testu... Ale zastanawia mnie mój test owulacyjny... Dlaczego jest taki ciemny???
Owu właśnie dlatego się robi tylko do pierwszego pozytywu, bo potem dziewczyny sobie wkręcają ciążę. I czasami zdjęcie nie oddaje rzeczywistości, więc może jednak coś tam widać 😘 Moje testy owu na zdjęciach były o wiele mniej widoczne, niż w rzeczywistości.

Niepotrzebnie się nakręcasz. Pytasz czy coś widzimy, wyrazamy swoje zdanie a Ty oburzona ze widzisz a my nie.. Jakość testów jest różna, przerabianie zdjęć też dużo nie da. Uwierz że jak będą te dwie kreski to na pewno je zobaczysz gołym okiem Ty, Twój facet, i każda z nas jeśli będziesz chciała się nimi pochwalić. Nie ma co się doszukiwać czegoś czego na Twoich testach ewidentnie nie widać. Nie mniej jednak życzę Ci więcej cierpliwości i oczywiście tych dwóch kresek [emoji8]
Nie ukrywam, że trochę mi się przykro zrobiło, że ja widzę, mój M też widzi a wy nie. Ale... No cóż może jej rzeczywiście nie ma... No i jeszcze to plamienie zaraz po zrobieniu testu... Ale zastanawia mnie mój test owulacyjny... Dlaczego jest taki ciemny???

Niepotrzebnie się nakręcasz. Pytasz czy coś widzimy, wyrazamy swoje zdanie a Ty oburzona ze widzisz a my nie.. Jakość testów jest różna, przerabianie zdjęć też dużo nie da. Uwierz że jak będą te dwie kreski to na pewno je zobaczysz gołym okiem Ty, Twój facet, i każda z nas jeśli będziesz chciała się nimi pochwalić. Nie ma co się doszukiwać czegoś czego na Twoich testach ewidentnie nie widać. Nie mniej jednak życzę Ci więcej cierpliwości i oczywiście tych dwóch kresek [emoji8]
Ale koleżanka się nie oburzyła i zaznaczyła ze się nie obraża tylko jej się przykro zrobiło a to chyba jest różnica.

Nie jestem oburzona!...

reklama
Do góry