Wychodzi na to że trzeba ciągle się przytulaćNaprawdę? [emoji15][emoji15][emoji15] Nie słyszałam o tym. Ale dziękuję za podpowiedź.
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Ja kiedyś pytałam mojego czy jakby mi owu wyszła podczas @, to by dał radę, no i niestety nie ma szans jego mina była bezcenna.Wychodzi na to że trzeba ciągle się przytulać
HeraUnique
Co 2 dni aż się wstrzeli chyba, że komórka wybredna (jak np moja chyba) to najlepiej nauczyć plemniki z kwiatkami, żeby podpływałyWychodzi na to że trzeba ciągle się przytulać
Wrzosek
Dzięki za artykuł. To idealne wyjaśnienie braku ciąży w moim przypadku. Eh to teraz jak sprawić zeby polubiła plemiki partneraDziewczyny ciekawostka
Wychodzi na to, że moje komórki jajowe są wyjątkowo wybredne
HeraUnique
Dla mojego też bez szans już kiedyś też zadałam takie pytanie to stwierdził "obrzydzilas mi sex na miesiąc"Ja kiedyś pytałam mojego czy jakby mi owu wyszła podczas @, to by dał radę, no i niestety nie ma szans jego mina była bezcenna.
Mooni89
To tak jak my a jeszcze jak coś pyszcze a on nic nie mówi to jeszcze bardziej się nakrecamMój ze mną też 10 lat Ale on spokojny człowiek jest. Idealnie się dobraliśmy. Ja zołza, on ostoja spokoju
Sherlook
Moja też chyba wybredna szanuje się, byle którego nie wpuściCo 2 dni aż się wstrzeli chyba, że komórka wybredna (jak np moja chyba) to najlepiej nauczyć plemniki z kwiatkami, żeby podpływały
HeraUnique
Popłakałam się że śmiechuMoja też chyba wybredna szanuje się, byle którego nie wpuści
HeraUnique
Nie ma nic gorszego niż kłótnia "z samą sobą" ja po 5 latach nauczyłam się mojego wyprowadzać z równowagi, żebym mogła stoczyć normalną kłótnie inaczej się nie liczyTo tak jak my a jeszcze jak coś pyszcze a on nic nie mówi to jeszcze bardziej się nakrecam
reklama
K
Katijah
Gość
To nie czekasz na mnieA ja właśnie mam ochotę jutro rano zrobić test to byłby mój pierwszy raz nie nastawiam się, że będzie kreska, ale fajnie przeżyć te emocje w oczekiwaniu na wynik Bo tak w ogóle to czuję że @ już puka do drzwi. Może zdążę jutro rano przed małpą