reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja dzis jak tylko zobaczylam cień cienia ruszyłam na bete bo @ powinna być już conajmniej przedwczoraj/wczoraj a nadal nic [emoji2368]. Skoro widzisz kreskę to idź dla świętego spokoju na ta bete :D
Mam możliwość [emoji854] ale nie chce zrobić bety i dostać okresu to poczekam 2 dni już bez testów, teraz już na pewno nie zrobię [emoji23] właśnie myślałam może to taka testowa kreska ogólnie w tych testach, ale robiłam wcześniej i nie było nic widać

Ma ktoś doświadczenie z tymi testami z allegro?

Póki nie wchodziłam na forum nie myślałam, a od dwóch dni na nowo Was czytam i dzisiaj coś mnie podkusiło i zrobiłam test. 11dni po Ovitrelle, 10dpo na teście "Vitam" o czułości 25 na którym nigdy niczego nie mogłam się dopatrzeć dzisiaj zobaczyłam leciutką kreseczkę... Mąż też ją widział i teraz mam mętlik... Bo niby za wcześnie, niby 11 dni po zastrzyku więc nie powinno go już być a jednak coś przebija...
Mi tez 11 dni po pregnylu wychodziła kreska na testach o czułości 25 a ciąży nie było wiec spokojnie poczekaj jeszcze 4 dni i będziesz wiedziala na czym stoisz.

Tak staramy, ale w zasadzie nic nowego nie robiłam. Miałam tylko zalecenie powtórzyć cytologię za 3 miesiące i nic więcej, miałam też stan zapalny, a nie dostałam żadnych informacji czy coś przyjmować itp. Po @ przejdę się i dopytam, bo może przez to nam się nie udaje zajść? [emoji1745] Wczesniej udało się za 1 razem..
Też po ciąży miałam ostry stan zapalny. W sumie mi mój lekarz nic nie kazał tylko co 3 mc cytologia, a że ja niecierpliwa to ten test hpv zrobiłam i sierpień był dla mnie masakryczny. Mój gin z automatu chciał mi konizacje zrobić. Onkolog parsknal tylko ,,asc us pffff". Jak to cyto będzie dobre to mogę się starać. Tylko on zato kazał co pół roku robić czyli u mnie w grudniu. Xd no nie wytrzymam tyle. Powiedział że co 3 mc to za często bo organizm nie ma czasu zwalczyć wirusa.

reklama
340213936974944.jpeg
Kurcze przez apke nie mogłam zdjęcia dodać.

Do góry