reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

😂😂😂🤦🤦🤦 Nie no.... Ja już nic nie powiem.... Brak mi słów....

Może głupie pytanie zadaje ;) Ale wolę zapytać mam problem ze znalezieniem lekarza jak widać co u kogo i gdzie to inna opinia. Ja z moimi wynikami byłam minimum u 3 lekarzy i żaden na nic nie zwrócił uwagi.

I nie do konca rozumiem ten komentarz.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, mi cukier skacze ale chyba od kiedy się staram o dziecko [emoji1787]
tyle że zły cukier na czczo to bardziej cukrzyca a nie IO, jednak ja mete biorę pod kątem pcos nawet jeśli nie mam IO w rzeczywistości.
No i właśnie dobijają mnie te rozbieżności, od jednego do drugiego od zdania do zdania... Ja krzywej też nie miałam tylko glukozę i insulinę na czczo. No nic zobaczę co ta nowa ginka na to wszystko.

Tylko Aga Ty gdzieś pisałaś, że masz cukry wysokie ponad 100 ciekawe czy to ma znaczenie ja cukier na czczo mam ok 80-86 max, no,ale ze wskaźnika wychodzi 1.6 tak czy inaczej.
Zaraz znowu się sama będę diagnozować :p
Ja nie mam żadnych. Nie wiedziałam do nie dawna co to jest [emoji38]
A macie jakieś objawy IO? Nigdy tego nie badałam. A u mnie właśnie ciągle cykle bezowu.
U mnie spoko, w Gdańsku piękna pogoda [emoji4]
Dziewczyny też dziś macie taki ciężki dzień? Ja zasypiam na stojąco..

Tylko bez spiny laski, @KiedyPytam na pewno nie miała nic złego na myśli.
Może głupie pytanie zadaje ;) Ale wolę zapytać mam problem ze znalezieniem lekarza jak widać co u kogo i gdzie to inna opinia. Ja z moimi wynikami byłam minimum u 3 lekarzy i żaden na nic nie zwrócił uwagi.

Dziewczyny 😔 od rana tak się leje ze mnie krew boli mnie brzuch 😔 chyba nie ma sensu isc jutro na ta bete bo chyba nie bedzie juz czego sprawdzać czy beta rosnie.... nie wiem czy mam jeść jeszcze ten duphaston czy nie? Masakra jak sie czuje 😔 lekarka mowila ze albo duphaston utrzyma ciaze albo wywola okres... zjadlam jedna tabletke a tu krew okresowa ... nie mowila nic czy jeść to dalej czy juz nie . Nie wiem co mam robic oprocz tego ze jestem zalamana to mam w glowie chaos milion mysli . Co byście zrobily ? Jadły byście to dalej ?

Dziewczyny [emoji17] od rana tak się leje ze mnie krew boli mnie brzuch [emoji17] chyba nie ma sensu isc jutro na ta bete bo chyba nie bedzie juz czego sprawdzać czy beta rosnie.... nie wiem czy mam jeść jeszcze ten duphaston czy nie? Masakra jak sie czuje [emoji17] lekarka mowila ze albo duphaston utrzyma ciaze albo wywola okres... zjadlam jedna tabletke a tu krew okresowa ... nie mowila nic czy jeść to dalej czy juz nie . Nie wiem co mam robic oprocz tego ze jestem zalamana to mam w glowie chaos milion mysli . Co byście zrobily ? Jadły byście to dalej ?

Zrobila test.. brala dupka Jezeli pozytywny nie brala jezeli negatywny

Jezu!!! Ja te minki i brak słów to napisałam na lekarzy nie na ciebie. No co ty!!! ♥️

Napisałam że brak mi już słów do tego, że nikt nie robi konkretnych badań, a dają leki i wmawiaja choroby. Metformine to poważny lek. A np @aga.i.nieszka nie miała robionej krzywej co tak naprawdę jest najważniejszym badaniem w diagnozowaniu czegokolwiek z cukrem. Ty tak samo.

Robaczku i ten komentarz był właśnie na to, że w leczeniu są takie rozbieżności, a lekarzy ciężko znaleźć. Ja przecież już też jestem u 8 ginekologa. Tym razem w.klinice.

reklama

I nie zadajesz głupich pytań.
Ja mam po prostu dzisiaj nerwy na tych lekarzy. Chyba okres mi się zbliża.

Do góry