W którym dniu cyklu były robione ? Ile przed @?
Hej. Dziewczyny 23.08 wynik beta 5.7 a dzisiaj czyli po 48h wynik 22.1mlU. Jest git?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Dziewczyny 23.08 wynik beta 5.7 a dzisiaj czyli po 48h wynik 22.1mlU. Jest git?
W którym dniu cyklu to ciężko stwierdzić bo jestem po poronieniu więc nijak nie da się tego obliczyć. Ja miałam dostać okres a tu beta rośnie. Chyba że jeszcze ten okres przyjdzieWydaje się że jest super [emoji16][emoji16]
Zapraszamy na staraczki II połowaCześć wszystkim! Jestem tu nowicjusze totalnym ale chyba potrzebuje wsparcia mentalnego j kontaktu z innymi starajacymi się o dzidziusia
Mam 2 córeczki i zdecydowaliśmy się z mężem na 3 dziecko i właśnie minął pierwszy nieudany cykl.
Dla mnie to nowa sytuacja bo obie córy były za pierwszym strzałem,
Ja przy PCOS brałam duphaston po owulacji i tylko dzięki temu miałam @ i uregulowała mi się owu i po 14 cyklach zaszłamDziewczyny dawno nie pisałam tylko czytałam i śledziłam byłam u nowej lekarki, mam PCOS i decyzja z narzeczonym chciałabym zajść w ciaze początkiem przyszłego roku. Pani Doktor powiedziała mi żeby teraz przez te 6 miesięcy nie brać dupka bo on mi nic nie pomoże tylko początkiem roku się umówić na symulacje i powinnam zajść w 1 2 cykle co myslicie o tym że przez te 6 miesięcy nie będę brała dupka to I okresu też na pewno nie będzie
Na razie przyrost masz kilkaset procent także superW którym dniu cyklu to ciężko stwierdzić bo jestem po poronieniu więc nijak nie da się tego obliczyć. Ja miałam dostać okres a tu beta rośnie. Chyba że jeszcze ten okres przyjdzie
Co tam u Ciebie? Jakieś nowe wieści, bo nam sie tu nie odzywasz nic, a nic?❤❤❤❤ dziękuję
Hej nie odzywałem się długo bo byłam na wyjeździe i nie miałam Internetu . Byłam w sobotę u lekarza u którego już zostaje , dzidzia urosła do 1,3 cm i serduszko bilo już 146 razy na minutę . Lekarz powiedział że narazie w ygalda wsyztsko dobrze Ale muszę odtawiac lek i trochę się boję powiedział żebym przyszła za 3 tygodnie że względu na ten lek żeby zobaczyć czy wszytsko .Co tam u Ciebie? Jakieś nowe wieści, bo nam sie tu nie odzywasz nic, a nic?