reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Owulacja z. Lewego jajnika a jajowodu po tej stronie nie ma... Intuicja mówi mi, że się udało ale rozum 🤦‍♀️
24 dc w środę mam @ dostać....
Z tego co czytałam to istniejący jajowód może przechwycić jajeczko więc szansa zawsze jest ! Bardzo mocno trzymam kciuki ✊✊✊
Ehh, chyba muszę się zacząć szykować na najgorsze. W środę beta 13300, dziś wynik 19000
Kochana Ty miałaś dwa pęcherzyki z wizją na trzy ? Nie sugeruj się już beta bo przy takich wartościach ona zwalnia ....

Cześć Wam ponownie, znów dlugo mnie nie było bo dużo się działo i jakoś tak brakło czasu na Forum. Ale jestem z Wami dalej. Cieszę się z wszystkich waszych dobrych wieści!!! Bardzo.
My po II wizycie w klinice, maz ma żylaki dostal skierowanie na zabieg... o ten covid-19 zaczyna działać na nerwy bo zabieg dopiero 14.12 😭😭 liczymy że coś się zmieni do tego czasu i będzie szybciej. Jednak zdecydowaliśmy podejść raz do inseminacji. W poniedziałek idę do swojej gin po skierowania na badania na NFZ powiedziala ze nawet drożność zrobi mi w szpitalu i zaoszczędź trochę $$.
A dodatkowo ten cykl.. bardzo dziwny pozytywny test obu dopiero wczoraj w 21 dc... więc w sumie znów coś się przewinęło bo od 3 miesięcy mialam zawsze w 16 dc.. I ladne 31 dniowe cykle. Zobaczymy jak teraz przyjdzie @, bo to może wcale nie na ovu tylko na 🙈
Czytuję że u Was tez wszystko w jak najlepszym porządku, i to cieszy!
To operujcie te żylaki i problem zniknie jak u znajomych. A prywatnei nie byłoby szybciej?

reklama
Do góry