reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć dziewczyny mam do was pytanko. Robiłam dzisiaj betę i byłam przekonana że laboratorium jest czynne w sobotę isobie powtórzyła po 48h a tu taki psikus w sobotę przez koronę nie czynne. Czy jest sens robić, W poniedziałek i porwonywac z dzisiejszym? Zobacz załącznik 1146091
Możesz jeszcze zrobić po 72 h, ale najlepiej po 48 h niestety.

reklama
Dziewczyny Już jestem . Mailem ogromne szczęście że trafiłam na dobrego lekarza czułam się jak w prywatnej klinice . Wyobraźcie sobie że pecherzyk ma 8,7 mm i jest pecherzyk zoltkowy .
Nie Wiem czy poprzedni lekarz się aż tak pomylił czy miał zły sprzęt . Czy to cud ❤
Jest szansa na zdrowa ciążą Ale gwarancji nie daja. Modlę się zeby było dobrze
Cudownie!! Widzisz, mówiłam Ci, że tamten źle pomierzył! I po co tyle stresu? Teraz do łóżka marsz na relaks :D

reklama
Ehh, chyba muszę się zacząć szykować na najgorsze. W środę beta 13300, dziś wynik 19000
BetaHCG zwalnia na pewnym etapie. Dlaczego na takich dużych wartościach nadal sprawdzasz przyrosty?

Link do: Przyrost beta hCG w 6 tygodniu ciąży - Na pytanie odpowiada MichaĹ Kurek

Ostatnia edycja:
Do góry