HappyBabyMama
Fanka BB :)
Nie bo nie Raczej marne szanse na ciaze chciałam sprawdzić czy owu była poza tym jestem dopier 7 dpo@HappyBabyMama a bete robilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bo nie Raczej marne szanse na ciaze chciałam sprawdzić czy owu była poza tym jestem dopier 7 dpo@HappyBabyMama a bete robilas?
Sugerować nie ale prog też może dużo powiedzieć także zrób test z pierwszych gęstych siuśkówNie No wtedy odwołam wakacje .
normy takie. Ale wyczytałam w necie ze nie można się sugerować progesteronem.
Na pewno owu była piękna więc jest się z czego cieszyć. Progesteron ciążowy więc może akurat się udało.na 7 dpo to zdecydowanie na teście nie ma prawa wyjść. Ja bardzo mocno trzymam kciukiNie bo nie Raczej marne szanse na ciaze chciałam sprawdzić czy owu była poza tym jestem dopier 7 dpo
No a ja wlasnie się w tym mcu nie starałam probowalamNa pewno owu była piękna więc jest się z czego cieszyć. Progesteron ciążowy więc może akurat się udało.na 7 dpo to zdecydowanie na teście nie ma prawa wyjść. Ja bardzo mocno trzymam kciuki
Piękne dzięki!Nie miałam robionej wlasnie. Tez tylko cytologię wymagali. Ja przemywałam się tantum rosa na wszelki wypadek. Mnie nie bolało nic a nic. Powodzenia. Nie bój się zjedz tabletkę przeciwbólowa. Nastaw się na ból a nie będzie bolało I trzymam kciuki aby były drożne!
My planowo czerwiec tego roku, wzięliśmy cywilny w maju a kościelny na lipiec za rokMy planowo sierpień tego roku ale przez koronę zdecydowaliśmy o przełożeniu... Uda się uda.
No tak tylko że u mnie to już 6 tydzień hcg zle pezyrastalo i przez tydzień urosło nie cały milimetr . Od kilka dni czułam że ciąża się nie rozwija . Muszę się z tym pogodzić i tyle . Czekam na ostatni już wynik hcg i zobaczę czy spada bo jeśli tak to po prostu czekam na poronienie A jeśli urośnie Ale słabo to zacznę się jescze bardziej martwićPosłuchaj ja w pierwszej ciąży na 1 USG miałam pęcherzyk 5.5 mm też w nim nic nie było jeszcze widać . To był początek 5 tygodnia . Dopiero 2.5 tygodnia później był zarodek i bijące serduszko . Nie stresuj się proszę bo wszystko będzie dobrze. Rozumiem Cię bardzo że się boisz ale jeszcze jest za wcześnie żeby mieć negatywne myśli . Najważniejsze że pęcherzyk jest w macicy ! Jestem z Tobą ❤
Wrzucam Ci moję 1 USG z pierwszej ciąży
Ty to się na chodzisz po lekarzach. W myślach sobie powiedziałam jprd ile chodzenia [emoji1787]@młoda1994 Hej kochana. Zeszły tydzień to jakiś koszmar był i ten wcale lepiej się nie zaczął. W zeszłym tygodniu robilam badania wyszły ok tylko mocz musiałam powtórzyć ale najgorzej było załatwić od rodzinnego zaświadczenie o stanie zdrowia zrobili mi ekg na którym coś wyszło ale ja świadoma o tym jestem że mam problem z sercem nic poważnego umierać nie będę i rodzinny mnie skierował do kardiologa poszłam i oczywiście z moim kardiologiem się pokłóciłam i wypisał mi zaświadczenie że nie jestem do końca zdiagnozowana i pozytywnej opinii rodzinnemu nie napiszę więc podziękowałam i trzasnelam drzwiami. Do innego rodzinnego umówiłam się prywatnie i dałam tylko wyniki krwi EKG nie dawałam i powiedziałam że jestem zdrowa więc bez problemu wypisał ale na tym problemy się nie skończyły. W zeszly piątek byłam na USG piersi okazało się że mam pełno torbieli o różnych rozmiarach pani radiolog powiedziała że to nic groźnego i że gin mi to lekami wyprowadzi ale jak pokazałam wyniki ginowi w poniedziałek to powiedział że leków mi nie da i muszę to skonsultować z onkologiem czyli jednak coś jest nie tak odrazu na wtorek się umowilam na wizytę i diagnoza radiolog się potwierdziła że to nic groźnego że to zmiany hormonalne i że do ivf mogę spokojnie podchodzić tylko żebym w trakcie stymulacji przyszła na kontrol sprawdzić czy coś się z nimi dzieje. W sobotę mam znowu wizytę u gin mam nadzieję że teraz już pójdzie z górki[emoji4]
Wyczytałam że u ciebie też wyniki ok[emoji16][emoji123] cieszę się[emoji3590]