Bridget_Ben
Fanka BB :)
@HappyBabyMama a bete robilas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi endokrynolog tłumaczył, że ważne jest jak zachowuje się insulina po godz i 2.kazal krzywą zrobić od razu
Nie. Nie długo. Zaczęliśmy w marcu. I w czerwcu jak dostałam okres to powiedziałam że koniec. Bo za rok w lipcu mamy wesele. Ale jakoś tak seksy jak naszła ochota. Ja nie do końca wiedziałam kiedy mam owu bo nie śledziłam już a doszliśmy do wnoisu ze jak w celowane dni się nie udało to teraz się uda? . I tyle mojej historii. Czekałam na okres. I jak wczoraj wróciłam z pracy a @ nie było to mówię muszę mieć jasna sytuację i zrobiłam. Od razu 3Trzymamy mocno, gratulacje a podzielisz się swoją historią? Długo się staraliście?
No i faktycznie trzeba siedzieć, nie wolno chodzićPrzeraża mnie to siedzenie w laboratorium
Współczuję....Wyszłam od lekarza pecherzyk ma tylko 5,3 mm A tydzientemu był 4,5 mm czyli nic z tego wiedziałam że tak będzie czułam to.
Zapisałam się.. Na sobotę. Mój telefon mówi że to będzie 6+0. Nie wiem czy można czy nie. Idę prywatnie. Chcę wiedzieć i tyle.Dziewczyny ktore sa juz w ciazy. Kiedy poszlyscie na pierwsze wizyte bo mi tu @Martamartaem123 daje do myslenia ze moze powinnam sie zapisac?
Zapisałam się.. Na sobotę. Mój telefon mówi że to będzie 6+0. Nie wiem czy można czy nie. Idę prywatnie. Chcę wiedzieć i tyle.
my też za rok w lipcu wesele, ale mam nadzieję, że uda nam się wstrzelić w przyszłym miesiącuNie. Nie długo. Zaczęliśmy w marcu. I w czerwcu jak dostałam okres to powiedziałam że koniec. Bo za rok w lipcu mamy wesele. Ale jakoś tak seksy jak naszła ochota. Ja nie do końca wiedziałam kiedy mam owu bo nie śledziłam już a doszliśmy do wnoisu ze jak w celowane dni się nie udało to teraz się uda? . I tyle mojej historii. Czekałam na okres. I jak wczoraj wróciłam z pracy a @ nie było to mówię muszę mieć jasna sytuację i zrobiłam. Od razu 3
A ile teraz powinien mieć ? Co mówił lekarz ?? Może jeszcze nic straconego!!! Był widoczny zarodek ?Wyszłam od lekarza pecherzyk ma tylko 5,3 mm A tydzientemu był 4,5 mm czyli nic z tego wiedziałam że tak będzie czułam to.