Ja 8dpo z niepierwszego moczu też nic nie miałam. Zero, biel vizira. Zrob jutro rano bo progesteron pięknyNie ma co bo tam nic nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 8dpo z niepierwszego moczu też nic nie miałam. Zero, biel vizira. Zrob jutro rano bo progesteron pięknyNie ma co bo tam nic nie ma
Ja będę 7+2Dziewczyny ktore sa juz w ciazy. Kiedy poszlyscie na pierwsze wizyte bo mi tu @Martamartaem123 daje do myslenia ze moze powinnam sie zapisac?
Nie No poczekam jescze z 3 dni i zrobię test.Nie wiem czy w pl sa te testy ale moj first response pokazal mi 8dp moze warto u was poszukac? One sa podobno najczulsze na rynku
Nie miałam robionej wlasnie. Tez tylko cytologię wymagali. Ja przemywałam się tantum rosa na wszelki wypadek. Mnie nie bolało nic a nic. Powodzenia. Nie bój się zjedz tabletkę przeciwbólowa. Nastaw się na ból a nie będzie bolało I trzymam kciuki aby były drożne!@HappyBabyMama - pamiętam, że miałaś robione sono hsg, ja się wybieram w poniedziałek czy robiłaś biocenoze przed badaniem? Wcześniej gin polecał zrobić, ale jak już się zapisałam to oprócz wzięcia tabletki przeciwbólowej i wyników cytologii nic ode mnie nie chcą. Bólowo to zniosłaś nieźle, prawda? Ja mam podejrzenie niedrozności, więc trochę się boję tego co usłyszę...
Boże dziewczyny nie róbcie nadzieje bo zemdleje ja planuje wakacje od poniedziałku woec do poniedziałku musi wyjść test w tĘ albo wewtęA robiłaś test? Ja 26 miałam we wczesnej ciąży
Na czczo to mi wyszło wszystko w normie, także Krzywe trzeba zrobić żeby obliczył lekarz homaGlukoze i insuline na czczo, zwykłe badania, nie krzywą
Zobacz. U mnie w tych normach było że to pierwszy trymestr. U Ciebie jakie normy są?Boże dziewczyny nie róbcie nadzieje bo zemdleje ja planuje wakacje od poniedziałku woec do poniedziałku musi wyjść test w tĘ albo wewtę
Na czczo to mi wyszło wszystko w normie, także Krzywe trzeba zrobić żeby obliczył lekarz homa
W którym dc robiłaś tą betę?Zobacz. U mnie w tych normach było że to pierwszy trymestr. U Ciebie jakie normy są?
Mocno mocno trzymam kciuki żebyś nie mogła drinkowac na wakacjach [emoji6][emoji846]Zobacz załącznik 1145782
Mi endokrynolog tłumaczył, że ważne jest jak zachowuje się insulina po godz i 2.kazal krzywą zrobić od razuJa w necie wyczytalam,ze ten wskaznic z glukozy i insuliny sie wylicza nie z krzywej
Oblicz wskaźnik HOMA
enel.pl
ale ja to mogę się mylić