reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja tam nie radzę rzucać się na Pinka bo tak jak już mówiłam on mi na przełomie I i II trymestru pokazał bladą kreskę jakbym była w 6 tygodniu dopiero 😂 A nie jestem jedynym przypadkiem, gdzie Pink nie wychwycił betaHCG w moczu tak jak trzeba :D
A ja nie polecam już bobo testów 🤣🤣 taka kreska mi wyszła a beta 0. 🤣
Już sama nie wiem na jakie się przestawić 🤣

reklama
Ja sobie zaczynam wkręcać że może za mały albo że to nie pecherzyk tylko pseudo pecherzyk taki jak przy cp się robi często...
No coś Ty, nie myśl o tym, bądź pozytywnie nastawiona.
Ja się boję właśnie, że jak już będzie beta powyżej 5 to, że będę właśnie sobie wkręcać, że a to nie rośnie za sobie później, że pęcherzyk za mały albo coś tam jeszcze. Cykl na stresie, ciąża na stresie.. Wszyscy w okół zachodzą kiedy chcą, przechodzą wszystko książkowo. A ja mam wrażenie, że u mnie będzie wszytko nie tak. A stres to nie jest dobry kompan w ciąży i w ogóle życiu.
Teraz tylko czekać do kolejnej wizyty, na której już może usłyszysz ❤️❤️❤️

Mój syn jest z kwietnia 2016 [emoji846] a ja z 15 maja [emoji846] drugie (oby) będzie z początku marca [emoji846] mój mąż i teściowa są z marca. Najspokojniejsi i najbardziej cierpliwi ludzie świata. A ja i teść z maja dwa głośne wariaty[emoji6]
Przyznam rację, ja i mój tata z jednego dnia😁❤️i mój tata zanim mamę zawiózł na porodówkę to jej powiedział, czekaj Małgosia jeszcze muszę do końca obejrzeć szoguna i mama mówi, że jestem taki szogun jak i mój tata😂

reklama
No coś Ty, nie myśl o tym, bądź pozytywnie nastawiona.
Ja się boję właśnie, że jak już będzie beta powyżej 5 to, że będę właśnie sobie wkręcać, że a to nie rośnie za sobie później, że pęcherzyk za mały albo coś tam jeszcze. Cykl na stresie, ciąża na stresie.. Wszyscy w okół zachodzą kiedy chcą, przechodzą wszystko książkowo. A ja mam wrażenie, że u mnie będzie wszytko nie tak. A stres to nie jest dobry kompan w ciąży i w ogóle życiu.
Teraz tylko czekać do kolejnej wizyty, na której już może usłyszysz ❤️❤️❤️

Ja mam to samo. Jak będę w ciazy to najchętniej na usg chodziłabym co tydzień. Bo na jednym usg biło serducho a za tydzień już nie. Taki strach już będzie z nami, ale nie można się dać stresowi to prawda.

Do góry