reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W sumie nie mówił nic o terminie. Nasienie zbadać tak zapobiegawczo, żeby sprawdzić, czy jest wszystko ok i dla dobra ewentualnych przyszłych starań. Dostinex na prolaktyne. Miałam 59 przy normie 23. Ale powiem Wam, że teraz mam mętlik w glowie- tesciowa ginekolog powiedziała, żebym jeszcze miesiąc się wstrzymała że staraniami i trochę schudła i pobrała te leki ( moja dobra energia wyparowala w 5 minut i teraz ryczę, że cykl mi ucieknie) zamiast dostinex poleca bodajże bromergon A teść internista zamiast euthyroxu mówi o kelpie. Co radzicie, czekac, czy isc na zywiol? Musze sie chyba zdecydować na 1 lekarza i jeden kierunek...

Dokładnie najlepiej się słuchać swojego i 1 lekarza. Miałaś zabieg czy samoistne to chyba też ma znaczenie? Ja zabieg i mi kazał czekać 2 cykle, ale ja też chciałam, robiłam badania, przyjmuje inne witaminy i po najbliższej @zacznuemy działać.
Mojej bratowej inny lekarz mówił żeby od razu po zabiegu co lekarz to inna opinia. Warto się słuchać swojego. Ja bym na twoim miejscu poczekała, pobrala i schudła wystarcza 2 miesiące nie wieki oczywiście, ale to moje zdanie 😉

Dokładnie najlepiej się słuchać swojego i 1 lekarza. Miałaś zabieg czy samoistne to chyba też ma znaczenie? Ja zabieg i mi kazał czekać 2 cykle, ale ja też chciałam, robiłam badania, przyjmuje inne witaminy i po najbliższej @zacznuemy działać.
Mojej bratowej inny lekarz mówił żeby od razu po zabiegu co lekarz to inna opinia. Warto się słuchać swojego. Ja bym na twoim miejscu poczekała, pobrala i schudła wystarcza 2 miesiące nie wieki oczywiście, ale to moje zdanie 😉
Samoistne. Rozsądek też mi podpowiada czekać, ale jak sobie pomyślę, ile czekałam na @ po poronieniu i teraz kolejny miesiąc albo i więcej czekania, to serce mi pęka...

Samoistne. Rozsądek też mi podpowiada czekać, ale jak sobie pomyślę, ile czekałam na @ po poronieniu i teraz kolejny miesiąc albo i więcej czekania, to serce mi pęka...

Samoistne to chyba też inaczej ja miałam zabieg i dlatego czekam. Teraz zacznę 2 cykl i chcemy próbować dłużej też nie chce czekać 😉

Dziewczyny a słyszałyscie o czymś takim, że podobno późna owulacja jest "gorsza", niż wcześniejsza? Po głowie tłucze mi się jakiś komentarz, że którejś dziewczynie gin powiedział, że to jajeczko jest wtedy stare 😐 coś w tym może być, czy oszukaństwo jakieś?
Dwa razy byłam w ciąży w cyklach 34 dniowych wiec chyba nie tak złe z tymi jajeczkami, ale to tzreba by lekarza zapytać.

reklama
Do góry