reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
W sumie nie mówił nic o terminie. Nasienie zbadać tak zapobiegawczo, żeby sprawdzić, czy jest wszystko ok i dla dobra ewentualnych przyszłych starań. Dostinex na prolaktyne. Miałam 59 przy normie 23. Ale powiem Wam, że teraz mam mętlik w glowie- tesciowa ginekolog powiedziała, żebym jeszcze miesiąc się wstrzymała że staraniami i trochę schudła i pobrała te leki ( moja dobra energia wyparowala w 5 minut i teraz ryczę, że cykl mi ucieknie) zamiast dostinex poleca bodajże bromergon A teść internista zamiast euthyroxu mówi o kelpie. Co radzicie, czekac, czy isc na zywiol? Musze sie chyba zdecydować na 1 lekarza i jeden kierunek...

Dokładnie najlepiej się słuchać swojego i 1 lekarza. Miałaś zabieg czy samoistne to chyba też ma znaczenie? Ja zabieg i mi kazał czekać 2 cykle, ale ja też chciałam, robiłam badania, przyjmuje inne witaminy i po najbliższej @zacznuemy działać.
Mojej bratowej inny lekarz mówił żeby od razu po zabiegu co lekarz to inna opinia. Warto się słuchać swojego. Ja bym na twoim miejscu poczekała, pobrala i schudła wystarcza 2 miesiące nie wieki oczywiście, ale to moje zdanie 😉

Dokładnie najlepiej się słuchać swojego i 1 lekarza. Miałaś zabieg czy samoistne to chyba też ma znaczenie? Ja zabieg i mi kazał czekać 2 cykle, ale ja też chciałam, robiłam badania, przyjmuje inne witaminy i po najbliższej @zacznuemy działać.
Mojej bratowej inny lekarz mówił żeby od razu po zabiegu co lekarz to inna opinia. Warto się słuchać swojego. Ja bym na twoim miejscu poczekała, pobrala i schudła wystarcza 2 miesiące nie wieki oczywiście, ale to moje zdanie 😉
Samoistne. Rozsądek też mi podpowiada czekać, ale jak sobie pomyślę, ile czekałam na @ po poronieniu i teraz kolejny miesiąc albo i więcej czekania, to serce mi pęka...

Samoistne. Rozsądek też mi podpowiada czekać, ale jak sobie pomyślę, ile czekałam na @ po poronieniu i teraz kolejny miesiąc albo i więcej czekania, to serce mi pęka...

Samoistne to chyba też inaczej ja miałam zabieg i dlatego czekam. Teraz zacznę 2 cykl i chcemy próbować dłużej też nie chce czekać 😉

Dziewczyny a słyszałyscie o czymś takim, że podobno późna owulacja jest "gorsza", niż wcześniejsza? Po głowie tłucze mi się jakiś komentarz, że którejś dziewczynie gin powiedział, że to jajeczko jest wtedy stare 😐 coś w tym może być, czy oszukaństwo jakieś?
Dwa razy byłam w ciąży w cyklach 34 dniowych wiec chyba nie tak złe z tymi jajeczkami, ale to tzreba by lekarza zapytać.

reklama
Do góry