reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja JAK zaszlam też nie miałam WGL śluzu plodnego. Myślałam że będzie bezoowulacyjny. W 14dc pozytywny test. W 15 pewnie była owulacja. A też mam cykle 30-34 A tamten akurat byłby krótszy i gdyby nie testy to była dupa blada...
A ja na odwrót. Białko jaja ciekło ze mnie jak szalone 😂 Podcierając się po siusiu rozciągnęło się chyba na 20 cm 😂 Pamiętam jak wczoraj jak do starego od razu w pracy napisałam: „jest owulacja! robimy?!” 😂 A on „a co tam raz się żyje!” Haha oczywiście staralismy się ponad rok ale i tak te nasze smsowanie w ciągu dnia mnie śmieszyło zawsze 😂

reklama
Fajnie to powspominac [emoji23] I te nasze cudowne rozmowy na forum [emoji23][emoji23]
A ja na odwrót. Białko jaja ciekło ze mnie jak szalone [emoji23] Podcierając się po siusiu rozciągnęło się chyba na 20 cm [emoji23] Pamiętam jak wczoraj jak do starego od razu w pracy napisałam: „jest owulacja! robimy?!” [emoji23] A on „a co tam raz się żyje!” Haha oczywiście staralismy się ponad rok ale i tak te nasze smsowanie w ciągu dnia mnie śmieszyło zawsze [emoji23]

Ja też do 25dc pisałam że nie możliwe by się udało. Ale już wtedy potrzebowałam.soku jabłkowego i kwaśnego [emoji23] Ale 25 dc w pracy był przełom jak miałam implantacji. Dokładnie to czułam tak mnie zabolał brzuch że masakra... [emoji23] Moni dziwnie te cycki mnie bolały już od razu po owu. I ciągnięcia w pachwinami razem z rwanie nóg nie do wytrzymania były [emoji23] A tu już pół roku minęło [emoji23]
I te moje ostatnie „nie będę robiła testu, bo po co, i tak znów wyjdzie negatywny, a ja i tak nic nie czuję”[emoji23][emoji2360]

@wuzetka_ ja w czwartek piatek bede 10-11 dni dpo i
Ja też do 25dc pisałam że nie możliwe by się udało. Ale już wtedy potrzebowałam.soku jabłkowego i kwaśnego [emoji23] Ale 25 dc w pracy był przełom jak miałam implantacji. Dokładnie to czułam tak mnie zabolał brzuch że masakra... [emoji23] Moni dziwnie te cycki mnie bolały już od razu po owu. I ciągnięcia w pachwinami razem z rwanie nóg nie do wytrzymania były [emoji23] A tu już pół roku minęło [emoji23]
A ile tobie wyszedł test dp ? Bo nie pamiętam?

A ile dni po owu byłaś jak miałaś pozytyw ?

Załączniki

• IMG_20200630_073804.jpg
    IMG_20200630_073804.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 126
  • IMG_20200630_074043.jpg
    IMG_20200630_074043.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 127
reklama
Do góry