reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja Was dziewczyny podziwiam ja w 1 ciazy zrobiłam test jak mi się okres 3 dni spóźniał i dopiero potem beta tak to bym chyba zwariowała od ilości robienia testów 🙈😉 bo ja to się nakręcam od razu. Teraz jak się uda to też tak planuje, ale nie wiem czy wytrzymam ale to jeszcze trochę 😁🤣

reklama
Czuje się dobrze, nie mam plamienia ani nic tylko chyba ta beta wpływa na moje rozdrażnienie 🙈 . Cieszę się cze jestem już w domu . Jeszcze tydzień odpoczywam na L4.
Nie mogę się zmusić żeby wyrzucić te pozytywne testy które już schowałam na pamiątkę 😢
Ja trz trzymam pozytywny test z ciąży pozamacicznej. Nie ma w tym nic złego. A jak psychicznie się trzymasz? Ta beta spadła do jakiego poziomu? Kiedy znów badasz?

Martxx1 na pierwszym widziałam na tym dzisiaj z rana nie jestem pewna. Czekam na wynik bety. Ja jeszcze 6 dni czekam do pierwszego testowania, będzie 10-11 dni po pozytywnym teście. Wogole jak liczycie dni, jak test jest pozytywny to robi jako pierwszy dzień czy od następnego?

Ja trz trzymam pozytywny test z ciąży pozamacicznej. Nie ma w tym nic złego. A jak psychicznie się trzymasz? Ta beta spadła do jakiego poziomu? Kiedy znów badasz?
Czuje się nawet nieźle . Myślę że gdyby nie mój synek przeszłabym to o wiele gorzej.ide w piątek do ginekologa do przychodni po skierowanie na betę i może w piątek mi się uda zrobić w szpitalu bo wizytę mam na 12:45

Martxx1 na pierwszym widziałam na tym dzisiaj z rana nie jestem pewna. Czekam na wynik bety. Ja jeszcze 6 dni czekam do pierwszego testowania, będzie 10-11 dni po pozytywnym teście. Wogole jak liczycie dni, jak test jest pozytywny to robi jako pierwszy dzień czy od następnego?
Ja zawsze zaokrąglam sobie żeby jednak w razie co było dzień po a nie dzień przed 🤣🤣

Ja widzę, nie tracę nadzieji 🤣🤣🤣🤣
Krew oddana 🤣 dobrze, że moja znajoma pracuje w labo haha, ale ja jestem walnięta haha

Załączniki

• IMG_20200630_090441.jpg
    IMG_20200630_090441.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 104
reklama
Do góry