reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ogólnie co jakiś czas pobolewa mnie brzuch. Do okresu jeszcze trochę, ale moje cykle robią ze mną co chcą.. Więc nie wiem kiedy się go spodziewać... Dziś zaczęły mnie boleć sutki. Nigdy nie bolały, ale też nie biorę tego jaki znak, bo całkiem sfiksuje.. Jesze 4 km ode mnie wykryli koronawirusa,wiec całkiem można sfiksować dziś 🤣🤣
Mnie w ciąży 1 raz w życiu kłuło w brodawce :) Zdarzało się to potem jeszcze w I i II trymestrze. Może to znak! 😄

Ja to teraz na spokojnie, bo mi w każdym wychodzą cienie także nie nastawiam się 🤣🤣 ja robię, bo nie wiem jaki będzie ten cykl. Raz mam po 40 dni a raz po 50 a ostatnio 24 także wiesz 🤣🤣🤣
to rzyczywiscie pomieszanie z poplątaniem ... nie wiem od kilku dni mnie boli brzuch tak jak w dzień kiedy przychodzi miesiączka , takie mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać a jeszcze 6 dni

Hej dziewczyny ;) Gratuluje kreseczek 🤗😍
U mnie dalej bez @... w sobote pisalam o plamieniu lekkim przy podcieraniu i tak jest do dzis. Plamienie tylko na papierze podpaska czysta 🙄 a plamienie narazie brazowe lub rozowe jakby ze sluzem . w sobote juz bylam pewna ze sie @zbliza wiec drineczek poszedl a nawet 2 a tu dupa. Po drineczkach oczywiscie wzielo nas na amory skoro jeszcze krwawienia nie bylo... a tu taka susza ze nawet opcji nie bylo. W zyciu tak nie mialam.
I tak czekam sobie co jeszcze bardziej mnie irytuje... bo gdyby przyszla malpa w sobote to juz prawie bym mogla nowy cykl zaczac. Juz nawet dzwonilam do mamy czy jej przypadkiem plecy nie bola😂 ale nowi ze czuje sie super 😂😂😂 moze smieszne ale u nas tak to dziala 🤔 ja mam @a ona biedna cierpi ze mna.
Zaczelam tez mierzyc temperature kilka dni temu zeby wprawic sie na poczatek nowego cyklu takze zobaczymy.
@miala termin dzis. A tu ani plecy mnie nie bola ani brzuch. Jedynie piersi.
Może zrób test? U mnie pierwszym objawem zapłodnienia była suchość w środku już następnego dnia po owu i zapłodnieniu (jeszcze wtedy o tym nie wiedziałam). Nie szło się kochać w ogóle :/

Jak ja to zobaczyłam, to ja teraz też nie zasnę, wiesz co DZIĘKI 😂😂😂❤️
Hahhaha, będziesz bardziej czekać rano jak ja 🤣🤣🤣 mnie właśnie kłuje brodawka pierwszy raz w życiu, nie mocno, ale jednak 😃😃😃
to rzyczywiscie pomieszanie z poplątaniem ... nie wiem od kilku dni mnie boli brzuch tak jak w dzień kiedy przychodzi miesiączka , takie mam wrażenie jakbym zaraz miała dostać a jeszcze 6 dni
U mnie według flo też zostało 6 dni do @😃😃

reklama
I właśnie myśle ,ze dla mnie może być to sygnał Aby się zgłosić do lekarza , podejrzewam endometriozę , u mnie napięcie przedmiesiaczkowe jest tak silne ze mam dreszcze zawroty głowy bóle brzucha od owulacji do okresu

No to ja napisze o swoim cyklu 11.05 okres , stosunki w wyznaczone dni .Oczywiście objawy Miałam 100% ciąża ! Ból piersi ,dreszcze, zawroty Głowy , mdłości itp itd ... jeden test drugi i kolejne negatywne, jeden z nich odczytany po kilku godz był pozytywny szczęście niepojęte ,niestety 29 dc @przyszla .Ten cykl (8.06 -okres )starania w sumie codziennie po kilka razy, ale z przyjemności nie z konieczności , myśle ze owulacje miałam 16 dnia cyklu , pierwszy test owulacyjny Wyszedl 14 dc , Działamy cały czas , objawów nie widze jak w tamtym miesiącu[emoji23] w sumie takie normalne mam ból piersi ,sutków jak przed @ co mnie dziwi to dosyc silny ból brzucha i jajników jakieś takie klocie, tez zapalenie pęcherza , ale zdarza się często i jakby takie przeziębienie , nie nastawiam się i nie wnikam , już mam dosyc .Dzisiaj zrobiłam test choć wiem ze raczej to głupie do 6.07 jeszcze trochę . Uczucie mam jakbym zaraz miała dostać @ . Już tak kilka dni .Wszysykim mamusiom gratuluje :)
Ja w tym cyklu zrobiłam test tak wcześnie 8dpo, bo miałam bol brzucha jak na okres ( dużo za wcześnie na ból) ból był silniejszy niż przy okresie, bo po porodzie synka mam bezbolesne okresy. I ból pleców bardzo nisko i kłucia jajników. Na drugi dzień czyli 9dpo obudziło mnie szczypniecie w sutku takie porządne. Kilka razy tego dnia jeszcze takie szczypniecie poczułam. Czułam się całkowicie inaczej. Mówią że tak wxzeanie się nie czuje. Ja 8 dpo może nie, ale 9 dpo już bez testu wiedziałam że się udało.

Do góry