reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Załączniki

• IMG_20200629_224227.jpg
    IMG_20200629_224227.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 87
reklama
Screenshot_20200629-224118.png

Cześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam. Dół mi na to nie pozwalał. To jest mój porąbany wykres temperatury od pierwszego dnia po okresie. Wczoraj test owu mega pozytywny. Wczoraj przytulanek nie było bo dziś miałam wizytę u gina i miałam robić różne wymazy. Przytulanki w sobotę i dzisiaj. Lekarz powiedział tak.... "Ja tu nic nie widzę, owulacja już chyba byla. Bolał lewy jajnik? Tak? No to chyba owulacja była wczoraj". No więc dzis poprawione. Na ciążę nie liczę w tym cyklu. Ale tak się zastanawiam..... Kiedy zbadac progesteron by się upewnić że owu była ? Mogę w środę? Czy w piątek popołudniu?
W sobotę mam pierwszą wizytę w klinice. Czy jak faktycznie owulacja była, to w sobotę na usg lekarz to stwierdzi np. ciałkiem żółtym? Ta temperatura wcale nie wskazuje na owu..... Ale to dziwne. Ja mam zawsze pęcherzyki. A tu nagle on nie widzi..... To znaczy że pękło cos chyba. Bo jak nie miałam owu to miałam po prostu torbiele.

Zobacz załącznik 1141145

Cześć dziewczyny. Dawno się nie odzywałam. Dół mi na to nie pozwalał. To jest mój porąbany wykres temperatury od pierwszego dnia po okresie. Wczoraj test owu mega pozytywny. Wczoraj przytulanek nie było bo dziś miałam wizytę u gina i miałam robić różne wymazy. Przytulanki w sobotę i dzisiaj. Lekarz powiedział tak.... "Ja tu nic nie widzę, owulacja już chyba byla. Bolał lewy jajnik? Tak? No to chyba owulacja była wczoraj". No więc dzis poprawione. Na ciążę nie liczę w tym cyklu. Ale tak się zastanawiam..... Kiedy zbadac progesteron by się upewnić że owu była ? Mogę w środę? Czy w piątek popołudniu?
W sobotę mam pierwszą wizytę w klinice. Czy jak faktycznie owulacja była, to w sobotę na usg lekarz to stwierdzi np. ciałkiem żółtym? Ta temperatura wcale nie wskazuje na owu..... Ale to dziwne. Ja mam zawsze pęcherzyki. A tu nagle on nie widzi..... To znaczy że pękło cos chyba. Bo jak nie miałam owu to miałam po prostu torbiele.
Jeśli była owu wczoraj, to zrób proga we wtorek, tak sądzę 🤔

Jutro nie bardzo. Zrobię w środę :)
Ale chodziło mi o następny wtorek 🙂, bo jeśli była wczoraj owu, to progesteron będzie miał największe stężenie 7dpo

Edit:
Dzizas pokręciły mi się dni przez to, że pracowałam w Nd i uciekł mi pon, a to dzisiaj haha🤦‍♀️🤦‍♀️
Ok, owu miałaś w Nd, to zrób badanie w poniedziałek.

reklama
Do góry