reklama
Arielda
Fanka BB :)
Ja tu widzę jakiś prześwitTo mój z rana
młoda1994
Ja niestety nic nie widzę ale na mnie nie zwracaj uwagi bo ja jestem ślepa [emoji1787]To mój z rana[emoji2955]
Nelja
Ja tez coś widzę !To mój z rana
Ciekawa jestem jaki będzie ten jutro rano
Martxx1
Zrobię rano i zobaczymyJa tu widzę jakiś prześwit
Bridget_Ben
Idz kochana na bete jak mozesz Ja tez cien widze
Magdusia88
I właśnie myśle ,ze dla mnie może być to sygnał Aby się zgłosić do lekarza , podejrzewam endometriozę , u mnie napięcie przedmiesiaczkowe jest tak silne ze mam dreszcze zawroty głowy bóle brzucha od owulacji do okresu
No to ja napisze o swoim cyklu 11.05 okres , stosunki w wyznaczone dni .Oczywiście objawy Miałam 100% ciąża ! Ból piersi ,dreszcze, zawroty Głowy , mdłości itp itd ... jeden test drugi i kolejne negatywne, jeden z nich odczytany po kilku godz był pozytywny szczęście niepojęte ,niestety 29 dc @przyszla .Ten cykl (8.06 -okres )starania w sumie codziennie po kilka razy, ale z przyjemności nie z konieczności , myśle ze owulacje miałam 16 dnia cyklu , pierwszy test owulacyjny Wyszedl 14 dc , Działamy cały czas , objawów nie widze jak w tamtym miesiącu[emoji23] w sumie takie normalne mam ból piersi ,sutków jak przed @ co mnie dziwi to dosyc silny ból brzucha i jajników jakieś takie klocie, tez zapalenie pęcherza , ale zdarza się często i jakby takie przeziębienie , nie nastawiam się i nie wnikam , już mam dosyc .Dzisiaj zrobiłam test choć wiem ze raczej to głupie do 6.07 jeszcze trochę . Uczucie mam jakbym zaraz miała dostać @ . Już tak kilka dni .Wszysykim mamusiom gratuluje
A testy owu jakie ci wychodzą?
Ja jestem zdania, że należy ufać swojej intuicji! Jeśli podejrzewasz, że coś jest u Cieibe nie tak, to leć do lekarza.
Ja też mam silne napięcie przedmiesiączkowe, ale u mnie taki mój urok niestety.
Dziewczyny, które stosowały ovarin - czy któraś z Was zauważyła efekt uboczny w postaci większego biustu? Od kiedy odstawiłam hormony mam marne B, a tu po ovarinie chyba coś się wydarzyło, bo biust się zrobił i pełny i zauważalnie większy. Zrzucam to na ovarin, żeby nie wkręcać sobie ciążowego objawu, ale może któraś wie, czy to jest w ogóle możliwe? Bo nawet jeśli w tym cyklu się nie uda z zajsciem, to przyznaję, że większe piersi znacznie wpłyną na mój komfort życia
Madziulkaaa
I u nas to samo , zawsze miałam 29 dni cyklu, w jednym miesiącu się pokłóciliśmy ,29 dc a ja @ nie miałam ...zdziwiona co się dzieje? ???Dostałam dwa dni później 30 dc bo wywoływana nie byłaDziewczyny a macie jakieś sposoby na wywołanie @? Mąż już nie działa [emoji23] zawsze mi wywoływał ale w tym przypadku nie udało się...
reklama
Madziulkaaa
Test mi wyszedł pozytywny 14 dc później negatywy i od 20 dc same pozytywy .... tyle ze ja nie miałam tak od zawsze od kilku miesięcy mam tak przed okresem ... wybieram się właśnie do ginekologa jeśli nie zajdę teraz w tym cyklu , tez chciałabym się dowiedzieć o co chodziA testy owu jakie ci wychodzą?
Ja jestem zdania, że należy ufać swojej intuicji! Jeśli podejrzewasz, że coś jest u Cieibe nie tak, to leć do lekarza.
Ja też mam silne napięcie przedmiesiączkowe, ale u mnie taki mój urok niestety.