reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Matko jak czytam to wypisz wymaluj moje objawy... Dziś mnie tak kłuje jajnik z którego myślę że była owu że aż podskakuje na krześle od czasu do czasu. Piersi od pon bola... No po prostu to musi być to [emoji851][emoji851]
To były moje obawy w tym cyklu. Czułam się zupełnie inaczej niż w innych cyklach. Najbardziej 9dpo. Ból podbrzusza i w dole pleców. Kłucia po lewej i po prawej stronie i szczypanie piersi. U mnie musialo być szybko zagnieżdżenie

Matko jak czytam to wypisz wymaluj moje objawy... Dziś mnie tak kłuje jajnik z którego myślę że była owu że aż podskakuje na krześle od czasu do czasu. Piersi od pon bola... No po prostu to musi być to [emoji851][emoji851]
Mnie od 23dc do 26dc jajnik bolał, tak jakby szczypał mnie ktoś w niego, cyce bolą od 24dc, dzisiaj brzucha wogole nie czuję 28dc,cyce bolą strasznie, ale ja niestety takie objawy mialam i w poprzednim cyklu, więc się nie nastawiam, ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było odwrotnie🍀❤️, który masz dc? Ja dzisiaj test zrobiłam, bo nie wytrzymalam🙈negatyw, jeszcze 3 dni do @

No właśnie[emoji1787] A tak naprawdę możesz mieć cykle bez owulacyjne i tylko rozczarowania że się nie udaje. Wiesz ja podchodzę do tego na luzie. Najważniejsze że sexy są
Ja byłam u gin to mówił, że jetsem po owu wcześniej, także wiem, że u mnie owu występuje 😁 całkiem źle nie jest 😉😉

Nie psuj mi radości oczekiwania [emoji23][emoji23] u mnie dziś 23 DC. Myślicie że jakbym zrobiła betę i doszłoby do zapłodnienia to już będzie wiadomo?
Mnie od 23dc do 26dc jajnik bolał, tak jakby szczypał mnie ktoś w niego, cyce bolą od 24dc, dzisiaj brzucha wogole nie czuję 28dc,cyce bolą strasznie, ale ja niestety takie objawy mialam i w poprzednim cyklu, więc się nie nastawiam, ale trzymam kciuki, żeby u Ciebie było odwrotnie[emoji256][emoji3590], który masz dc? Ja dzisiaj test zrobiłam, bo nie wytrzymalam[emoji85]negatyw, jeszcze 3 dni do @

Nie psuj mi radości oczekiwania [emoji23][emoji23] u mnie dziś 23 DC. Myślicie że jakbym zrobiła betę i doszłoby do zapłodnienia to już będzie wiadomo?
Ilu dniowe cykle? Przepraszam nic nie chce psuć, żebyś nie myślała, trzymam mocno ksuki za każdą z nas, ale ja się tak nakręciłam w zeszłym miesiącu, byłam pewna że się udało, że teraz te wszystkie objawy porównuję i mi idzie bardziej w @, ale jak tu spojrzeć to każda ma inne objawy, dla jednej te same objawy są na @ co u drugiej na ciążę❤️

Kurde ale jestem zakręcona dziś. Zamiast progesteronu w labo powiedziałam prolaktyna .... zauważyłam to jak miałam wchodzić już i nie szło zmienić więc dokupilam .... coś da mi prolaktyna w 25dc ??? Haha ja dziś pół dnia spałam....

reklama
Do góry