reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja męża opieprzyłam już nieraz, jak do naszych znajomych bez dzieci zadawał pytania: a wy kiedy, ale wam pasuje itd . Dałam mu w domu cały wykład, że to niegrzeczne, nietaktowne i że nie wie, czy ktoś np się nie stara . Od tamtej pory uciął takie komentarze. U nas tez oczywiście ciagle pytania, kiedy drugie ale my narazie to śmiechem zbywamy, że już, w trakcie itd

reklama
Nie psuj mi radości oczekiwania [emoji23][emoji23] u mnie dziś 23 DC. Myślicie że jakbym zrobiła betę i doszłoby do zapłodnienia to już będzie wiadomo?
Też jestem ciekawa, kiedy beta się pojawia , ja robiłam w 23 i w 27 dc cyklu przy okazji tsh, ale nic nie było :( moje cykle są przeważnie 30-32, więc chyba już by coś było :(

Ja męża opieprzyłam już nieraz, jak do naszych znajomych bez dzieci zadawał pytania: a wy kiedy, ale wam pasuje itd . Dałam mu w domu cały wykład, że to niegrzeczne, nietaktowne i że nie wie, czy ktoś np się nie stara . Od tamtej pory uciął takie komentarze. U nas tez oczywiście ciagle pytania, kiedy drugie ale my narazie to śmiechem zbywamy, że już, w trakcie itd

I to jest właśnie to samo, kiedy pierwsze potem kiedy drugie masz dwójkę i chcesz 3 to czemu aż 3? I tak to niestety jest, a to jest takie wkurzające.

Będzie dobre badanie, coś mają w tych diagnostykach chyba namieszane. W poniedziałek pytałam o to samo tu na forum. Miałam na kartce z diagnostyki HCG całkowite a później na wynikach miałam beta HCG więc nie wiem o co chodzi ale w końcu było to co miało być 🤣
Miałam skierowanie na beta hcg, wchodzę na stronę a tu hcg całkowite.... Czy to jest to samo?

Podejrzewam że na mnie te paskowe testy nie działają. Ale żeby być pewna to muszę kupić jeszcze z innej firmy i znowu robić cały cykl i wtedy jeśli te inne pokażą to znaczy że te były felerne a jak nie pokażą piku lh to znaczy że bez sensu robić testy bo one na mnie nie działaja.
Mi wychodziły tylko z domowego laboratorium, a innych firm czy z allegro zawsze felerne

Podczytuje Was codziennie ale od poniedziałku nie było weny, żeby coś napisać.. Przez weekend były pozytywne testy ciążowe, w poniedziałek beta 9,5 a wczoraj 3,7 🤷‍♀️ byłam też wczoraj u gina to mam dodatkowo torbiel krwotoczną. Powiedział, że po tej becie powinnam dostać okres normalnie, ewentualnie tydzien spóźnienia więc czekam na @ (planowo 04.07). Po @ mam przyjść na Usg żeby zobaczył ta torbiel. Dodatkowo powtórzyłam Tsh bo na 4 wyniki w ciągu jakiegoś czasu, tylko 1 był poniżej 2,5. Jeśli ten wynik z wczoraj też będzie powyżej 2,5 to na następnej wizycie dostanę receptę na leki. Nic tylko czekać na razie. Myślę, że w sierpniu wznowie starania 😊
Ahh i najważniejsze, gratuluję dziewczynom, które zobaczyły swoje wymarzone 2 kreseczki😍😍😍

reklama
Do góry