reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja męża opieprzyłam już nieraz, jak do naszych znajomych bez dzieci zadawał pytania: a wy kiedy, ale wam pasuje itd . Dałam mu w domu cały wykład, że to niegrzeczne, nietaktowne i że nie wie, czy ktoś np się nie stara . Od tamtej pory uciął takie komentarze. U nas tez oczywiście ciagle pytania, kiedy drugie ale my narazie to śmiechem zbywamy, że już, w trakcie itd

reklama
Nie psuj mi radości oczekiwania [emoji23][emoji23] u mnie dziś 23 DC. Myślicie że jakbym zrobiła betę i doszłoby do zapłodnienia to już będzie wiadomo?
Też jestem ciekawa, kiedy beta się pojawia , ja robiłam w 23 i w 27 dc cyklu przy okazji tsh, ale nic nie było :( moje cykle są przeważnie 30-32, więc chyba już by coś było :(

Ja męża opieprzyłam już nieraz, jak do naszych znajomych bez dzieci zadawał pytania: a wy kiedy, ale wam pasuje itd . Dałam mu w domu cały wykład, że to niegrzeczne, nietaktowne i że nie wie, czy ktoś np się nie stara . Od tamtej pory uciął takie komentarze. U nas tez oczywiście ciagle pytania, kiedy drugie ale my narazie to śmiechem zbywamy, że już, w trakcie itd

I to jest właśnie to samo, kiedy pierwsze potem kiedy drugie masz dwójkę i chcesz 3 to czemu aż 3? I tak to niestety jest, a to jest takie wkurzające.

Będzie dobre badanie, coś mają w tych diagnostykach chyba namieszane. W poniedziałek pytałam o to samo tu na forum. Miałam na kartce z diagnostyki HCG całkowite a później na wynikach miałam beta HCG więc nie wiem o co chodzi ale w końcu było to co miało być 🤣
Miałam skierowanie na beta hcg, wchodzę na stronę a tu hcg całkowite.... Czy to jest to samo?

Podejrzewam że na mnie te paskowe testy nie działają. Ale żeby być pewna to muszę kupić jeszcze z innej firmy i znowu robić cały cykl i wtedy jeśli te inne pokażą to znaczy że te były felerne a jak nie pokażą piku lh to znaczy że bez sensu robić testy bo one na mnie nie działaja.
Mi wychodziły tylko z domowego laboratorium, a innych firm czy z allegro zawsze felerne

Podczytuje Was codziennie ale od poniedziałku nie było weny, żeby coś napisać.. Przez weekend były pozytywne testy ciążowe, w poniedziałek beta 9,5 a wczoraj 3,7 🤷‍♀️ byłam też wczoraj u gina to mam dodatkowo torbiel krwotoczną. Powiedział, że po tej becie powinnam dostać okres normalnie, ewentualnie tydzien spóźnienia więc czekam na @ (planowo 04.07). Po @ mam przyjść na Usg żeby zobaczył ta torbiel. Dodatkowo powtórzyłam Tsh bo na 4 wyniki w ciągu jakiegoś czasu, tylko 1 był poniżej 2,5. Jeśli ten wynik z wczoraj też będzie powyżej 2,5 to na następnej wizycie dostanę receptę na leki. Nic tylko czekać na razie. Myślę, że w sierpniu wznowie starania 😊
Ahh i najważniejsze, gratuluję dziewczynom, które zobaczyły swoje wymarzone 2 kreseczki😍😍😍

reklama
Do góry