reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny wracam po kilku miesiącach przerywy. Odpuściliśmy w końcu po ponad roku starań i dziś przeżyłam szok. Mój mąż dostał najlepszy prezent na dzień ojca. Zrobiłam aż trzy bo sama nie wierzyłam. 20200623_150224.jpg

Ostatnia edycja:
To taki dar-przekleństwo trochę...
Trochę tak ;) Męczące bardzo. Ale z drugiej strony potem motywuję się do działania a napięcie spada i jestem spokojna, gdy już „to” się wydarzy. Tak to byłabym w szoku, zaskoczona i nie wiadomo byłoby jak zareaguje mój organizm 🤷🏼‍♀️ Staram się znaleźć w tym plusy :)

Dziewczyny mam do was pytanie jescze, ja mam temperaturę pod pachą 36,2 to nie jest za niska ? Zawsze coś kojarzę że w ciąży powinna być około 37

Dziewczyny mam do was pytanie jescze, ja mam temperaturę pod pachą 36,2 to nie jest za niska ? Zawsze coś kojarzę że w ciąży powinna być około 37
Nie każdy ma w ciąży tenwprature w okolicach 37 a jak mają to na dole a nie pod pachą. Zmierz rano w pochwie choć jesteś w ciąży 2 testy to potwierdziły więc ja bym sobie nie zaprzątała tym głowy zwłaszcza że jesteś po przejściach i więcej stresu ci jest nie potrzebne teraz.

Nie każdy ma w ciąży tenwprature w okolicach 37 a jak mają to na dole a nie pod pachą. Zmierz rano w pochwie choć jesteś w ciąży 2 testy to potwierdziły więc ja bym sobie nie zaprzątała tym głowy zwłaszcza że jesteś po przejściach i więcej stresu ci jest nie potrzebne teraz.
Masz rację ! co ma być to będzie . Zresztą chyba mam zepsuty termometr bo za kazdym razem pokazuje inaczej 🤣

Masz rację ! co ma być to będzie . Zresztą chyba mam zepsuty termometr bo za kazdym razem pokazuje inaczej [emoji1787]
[emoji1787] To znak że masz nie mierzyć temperatury. Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że udało się tak szybko zajsc w ciążę. Trzymam za ciebie mocno kciuki [emoji3059][emoji110][emoji110][emoji3059][emoji3059]

[emoji1787] To znak że masz nie mierzyć temperatury. Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że udało się tak szybko zajsc w ciążę. Trzymam za ciebie mocno kciuki [emoji3059][emoji110][emoji110][emoji3059][emoji3059]
Ja też osobiście jestem w wielkim szoku . Ten cykl brałam acard może to dzięki niemu . Dziękuję za dobre słowo i kciuki ❤

reklama
Apropo tych testów owulacyjnych z allegro one nie działają już tak jak kiedyś.
Sa bardzo słabo nasycone i nawet ta kontrolna kreska jest kiepska . Za miesiąc wypróbuję jakieś inne bo te tym razem okazały się słabe. A kiedyś były świetne
Zgadzam się w 100%. Nawet skontaktowałam się w tej sprawie ze sprzedawca, bo zostały mi jeszcze dwa ze starej partii i zupełnie inaczej pokazują. Przynajmniej te, na które ja teraz trafiłam.

Do góry