U
użytkownik-a
Gość
O widzę to podobnie do mnie . Jeśli możesz to może wybierz się na bete ja tak zrobię .Ojej ja też poroniłam 25 kwietnia! I teraz mam bladą kreskę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzę to podobnie do mnie . Jeśli możesz to może wybierz się na bete ja tak zrobię .Ojej ja też poroniłam 25 kwietnia! I teraz mam bladą kreskę!
No właśnie ja też nic nie czuje, poczekam chyba do piątku z testem13 dpo Wyszłyby dużo wcześniej, ale nie czułam nic a nic żeby to miało być to i nie chciałam robić testów To dziewczyny tutaj mnie wręcz zmusiły 14 dpo betę miałam już prawie 400
Haha doskonale Cię rozumiem chociaż u mnie starania nie trwają długo teraz to drugi cykl po poronieniu i we wcześniejszą ciążę zaszłam też w drugim cyklu starań ...tylko teraz jest ten strach, bo dwa miesiące temu o ciąży dowiedziałam się dzień przed @, a na drugi dzień zaczęłam plamić po czym niestety przyszło krwawienie bardzo obfite i dowiedziałam się, że po wszystkim bardzo bym nie chciała powtórkiJak dla mnie dwie kreski to zawsze jest szok i niedowierzanie My staraliśmy się 14 miesięcy a i tak byłam w szoku
Jak wytrzymasz to czekaj 8 dpo to wcześnie, w moczu może jeszcze nie być dużego stężenia betaHCG Ja 9 dpo miałam tzw. lekką głowę, chodziłam jakby grawitacji nie było. Podejrzewam, że to był pierwszy objaw a zwaliłam to na pogodę (chociaż nigdy tak nie miałam). 12 dpo przestały mnie boleć piersi i miałam okropne bóle jajników i skurcze macicy. Myślałam, że to @No właśnie ja też nic nie czuje, poczekam chyba do piątku z testem
Na bete pójdę w poniedziałek, bo póki co zostały mi 2 dni do @ i z doświadczenia już wiem, że może ona przyjść nawet jak kreseczka na teście wyjdzie także wolę poczekać żeby się nie rozczarować po raz drugiO widzę to podobnie do mnie . Jeśli możesz to może wybierz się na bete ja tak zrobię .
Postaraj się o tym nie myśleć teraz, bo i tak nie masz na to wpływu Wpływ masz na swoje podejście i samopoczucie, a tym samym na spokój dziecka Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak zrobić badania i dbać o siebieHaha doskonale Cię rozumiem chociaż u mnie starania nie trwają długo teraz to drugi cykl po poronieniu i we wcześniejszą ciążę zaszłam też w drugim cyklu starań ...tylko teraz jest ten strach, bo dwa miesiące temu o ciąży dowiedziałam się dzień przed @, a na drugi dzień zaczęłam plamić po czym niestety przyszło krwawienie bardzo obfite i dowiedziałam się, że po wszystkim bardzo bym nie chciała powtórki
Podobno po ciąży bardzo łatwo zajść w kolejną i bardzo często się zdarza, że ta ciąża po poronieniu jest donoszona i wszystko jest ok ja myślę, że dużo też zależy od podejścia i że jak się wierzy, że będzie dobrze to tak będzieCzyli sprawdziłoby się, że po tak przykrym przeżyciu stosunkowo szybko zachodzi się w zdrową ciążę ❤
To prawda. Co do podejścia, to ja bardzo wierzę w to, że psychika i podejście mają ogromne znaczenie Przy założeniu oczywiście, że są rzeczy, które po prostu się dzieją i na które nie możemy mieć wpływu.Podobno po ciąży bardzo łatwo zajść w kolejną i bardzo często się zdarza, że ta ciąża po poronieniu jest donoszona i wszystko jest ok ja myślę, że dużo też zależy od podejścia i że jak się wierzy, że będzie dobrze to tak będzie
Masz 1000% racji! jakoś czuje się teraz spokojniejsza niż te 2 msc temu i biorę to za dobry znakPostaraj się o tym nie myśleć teraz, bo i tak nie masz na to wpływu Wpływ masz na swoje podejście i samopoczucie, a tym samym na spokój dziecka Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak zrobić badania i dbać o siebie
Trzymam kciuki za Was!Masz 1000% racji! jakoś czuje się teraz spokojniejsza niż te 2 msc temu i biorę to za dobry znak