reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cześć Dziewczyny, Wy wiecie wszystko więc może mi podpowiecie :) W tym miesiącu dokładnie od połowy cyklu zaczęłam z polecenia lekarza brać ovarin. Po kilku dniach od rozpoczecia brania po stosunku miałam lekkie plamienia. @ Miałam dostać dzisiaj czyli 23.06 jednak już od 19.06 zaczęłam plamić zazwyczaj 2 lub 3 dnia mam bardzo obfity @ teraz to nadal sa plamienia bardziej. W sumie nie wiem co mam o tym myśleć. Czy ovarin mógł mieć już teraz na to wpływ? Lekarz twierdził, że jakiekolwiek skutki ovarinu odczuje dopiero w następnym cyklu najwcześniej.

reklama
Cześć Dziewczyny, Wy wiecie wszystko więc może mi podpowiecie :) W tym miesiącu dokładnie od połowy cyklu zaczęłam z polecenia lekarza brać ovarin. Po kilku dniach od rozpoczecia brania po stosunku miałam lekkie plamienia. @ Miałam dostać dzisiaj czyli 23.06 jednak już od 19.06 zaczęłam plamić zazwyczaj 2 lub 3 dnia mam bardzo obfity @ teraz to nadal sa plamienia bardziej. W sumie nie wiem co mam o tym myśleć. Czy ovarin mógł mieć już teraz na to wpływ? Lekarz twierdził, że jakiekolwiek skutki ovarinu odczuje dopiero w następnym cyklu najwcześniej.
Ja biorę ovarin od jakiś 2 tyg. Aktualnie jestem po owulacji i żadnych takich objawów nie mam

Ja biorę ovarin od jakiś 2 tyg. Aktualnie jestem po owulacji i żadnych takich objawów nie mam
Ja ovarin dokładnie zaczęłam brać 10.06, wtedy też miałam owulacje, czyli też mijają dwa tygodnie. Do tej pory miałam w miarę regularny okres (czasem 1-2 dni spóźnienia) i zawsze był dość obfity zwłaszcza 2-3 dzień. Nie wiem co się teraz dzieje.

No i mam wynik tsh-1,81 .. czyli idealnie , a w sobotę 3,52. Jutro czeka mnie wycieczka do innego labo, bo teraz niewiadomo któremu wynikowi wierzyć, a jakieś leki trzeba brac. Więc jeśli wynik mam ten niższy, to szansa na ciążę jeszcze jest, choć się nie spodziewam jakoś :(

Ja ovarin dokładnie zaczęłam brać 10.06, wtedy też miałam owulacje, czyli też mijają dwa tygodnie. Do tej pory miałam w miarę regularny okres (czasem 1-2 dni spóźnienia) i zawsze był dość obfity zwłaszcza 2-3 dzień. Nie wiem co się teraz dzieje.
Może to nie okres :D Moja koleżanka starała się pół roku, w drugim cyklu brania ovarniu zaszła

reklama
Do góry