reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Laski ta moja temperatura której doszukiwalam się ciąży to jednak objaw infekcji. Gardło mam czerwone boli mnie głowa i mam 37 -37.3 temperatury. Powiedzcie co mogę wziąć na infekcje ale tak żebym nieczym nie zaszkodziła jeśli może jednak w tej ciszy jakimś cudem jestem . Pomocy pliss[emoji855]
Idź do apteki, farmaceuta też wie co może Ci podać, żeby było bezpieczne
Nie wytrzymałam! Zrobiłam test w 25 dc , z nadzieja na prezent na dzień Ojca , no i nie ma prezentu 🙄
Ale głupia jestem . Za to z mety włączył mi się mega zły humor i zaraz wszystkich ubije 😜🙄
Ja miałam dzisiaj betę zrobić, ale w sumie ten test który mi wyszedł to jest lipny bo już 10ml/U mi dał wynik negatywny, wiec se odpuściłam, nie chce się nakręcać. Dzisiaj przynajmniej brzuch mnie nie boli, może @ wcześniej przyjdzie w tym miesiacu

Ostatnia edycja:
reklama
Do mnie dzisiaj ginekolog zadzwonił, że z ostatniej cytologii wyszła grupa 3 i podejrzenie HPV. W przyszłym tyg na kolejne badania idę.
Ma któraś z was doświadczenia z wirusem HPV? Wpływa to jakoś na płodność?

No właśnie mi gin kazał brać od 20 dc i wydaje mi się to dziwne... staramy się o dzidzie i zawsze pare dni po owulacji zaczynało się plamienie które trwa do @...
Mówicie o duphastonie? Mi tez gin kazała brać dopiero od 19 dc do 25 dc . Tylko 7 dni . Dziewczyny zwykle biorą wcześniej i dłużej . I nigdy nie wiem czy rzeczywiście przerwać branie już w 25 dn, bo co jeśli będzie ciąża ? Nie wiem czy jak odstawię , to taki nagły spadek nie zaszkodzi. Ostatnio brałam do samej @ bo się bałam. Teraz nie wiem. Dziś niby ostatnia dawka.

Mówicie o duphastonie? Mi tez gin kazała brać dopiero od 19 dc do 25 dc . Tylko 7 dni . Dziewczyny zwykle biorą wcześniej i dłużej . I nigdy nie wiem czy rzeczywiście przerwać branie już w 25 dn, bo co jeśli będzie ciąża ? Nie wiem czy jak odstawię , to taki nagły spadek nie zaszkodzi. Ostatnio brałam do samej @ bo się bałam. Teraz nie wiem. Dziś niby ostatnia dawka.
mi od 20 do 25 dc i tez jestem pełna rozterek, czy brać jak kazał czy być mądrzejsza od lekarza... 🤪🤪🤪

Dziewczyny jestem załamana przyszły wyniki nasienia katastrofa powiedzcie co w tym wypadku zrobić oprócz operacji on bierze suplementy i nic z tego :( nawet na inseminacje się nienadaje Macie jakieś pomysły? Zobacz załącznik 1137836
Dobra dieta, luźne gatki, letnie prysznice, suplementy, zero sauny i podgrzewanych siedzeń w aucie.
Ale kochana... Nie wiem czy to wiele da, bo chyba to ty pisałaś, że twój mąż ma żylaki powrózka nasiennego? Pomoże tylko operacja usunięcia żylaków...

mi od 20 do 25 dc i tez jestem pełna rozterek, czy brać jak kazał czy być mądrzejsza od lekarza... 🤪🤪
zadałam mu to samo pytanie, a co jeśli będzie ciąża? Powiedział ze 22 dc zrobić badanie progesteronu i on wtedy oceni, bo jeśli będzie bardzo wysoki to może świadczyć o ciąży i wtedy bierzemy cały czas 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Zostały 4 dni do @ . Pożyjemy, zobaczymy 😉 Mam w każdym razie jeszcze jeden test ale choćby miało mnie skręcić, to wytrzymam i nie zrobię aż będzie po ewentualnym terminie .
Zazdroszczę, że chociaż wiesz, że to mniej więcej 4 dni. A u mnie może być za 4 lub za 10 i tez będzie okej. Choć teraz po takim dużym tsh, boję się, że się jeszcze bardziej wydłuży:/

reklama
Do mnie dzisiaj ginekolog zadzwonił, że z ostatniej cytologii wyszła grupa 3 i podejrzenie HPV. W przyszłym tyg na kolejne badania idę.
Ma któraś z was doświadczenia z wirusem HPV? Wpływa to jakoś na płodność?
Myślę, że na razie wpływ na płodność zostaw na boku i zdiagnozuj wirusa i zmiany w szyjce macicy. Grupa 3 w cytologii nie świadczy o niczym dobrym. Link do: Wirus HPV (human Papillomavirus) | Synevo

Do góry