Alwinka
Fanka BB :)
Ja nie jestem totalnie w temacie, ale domyślam się że coś poszło nie tak.Dziękuję Ci Kochana bardzo ❤
Jeśli tak to bardzo mi przykro i wysyłam uściski ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie jestem totalnie w temacie, ale domyślam się że coś poszło nie tak.Dziękuję Ci Kochana bardzo ❤
Spada na kilka dni przed @, w dniu @ lub nawet po @, ale jej podwyższenie związane jest z owulacją. Po zapłodnieniu utrzymuje się podwyższona. U każdej kobiety inaczej spada. Mi spadała dopiero po wystąpieniu krwawienia, więc niestety u mnie to nie był wyznacznik. U niektórych kobiet spada na kilka dni przed @, to jak utrzymuje się dłużej, to jakiś tam wyznacznik do zrobienia testu jest
U mnie to pewnie nie wyczuje nic, no chyba że jak będę pewna że jestem w ciąży to porównam jak mi się objawy pokazywały, od kilku cykli brzuch mnie boli już przed @ ale teraz już tydzień wcześniej, zawsze najwcześniej 3 dni przed i piersi też tak bolały, teraz już mnie bolą a sutkow lepiej nie dotykać w poprzednim cyklu dopiero dzień przed okresem mnie bolały, no i napływ energii mam, ale może to poprostu lepsze powietrze przy tych deszczach[emoji846]. Ale ciągle myślę, że tej owulacji mogłam wogole nie mieć.
No tak, ja 28,Ty 30Mnie też niesamowicie piersi bolą... Chyba mamy termin @ blisko siebie [emoji4]
Mi lekarz robił u siebie be gabinecie , trwało to dosłownie 3 minuty . Nic nie bolało ale to pewnie dlatego że obydwa jajowody drożne. Po badaniu normalnie pojechałam do pracy .Dzieczyny które miały sono hsg opowiedzcie jak to wyglądało. Miałyście robiona czystość pochwy przed zabiegiem? Czy wcześniej? Zostawili was potem w szpitalu na kilka godzin czy dom
Od razu?
U mnie okazała się ciąża ektopowa ( pozamaciczna). Leżę od środy w szpitalu , jak w czwartek widzieli pęcherzyk to wczoraj już nie a beta rośnie . To tak w skrócieJa nie jestem totalnie w temacie, ale domyślam się że coś poszło nie tak.
Jeśli tak to bardzo mi przykro i wysyłam uściski ❤❤❤
Tak mi przykro... To jest takie niesprawiedliwe... Trzymaj sięMi lekarz robił u siebie be gabinecie , trwało to dosłownie 3 minuty . Nic nie bolało ale to pewnie dlatego że obydwa jajowody drożne. Po badaniu normalnie pojechałam do pracy .
U mnie okazała się ciąża ektopowa ( pozamaciczna). Leżę od środy w szpitalu , jak w czwartek widzieli pęcherzyk to wczoraj już nie a beta rośnie . To tak w skrócie
Dziękuję Ci za miłe słowa