reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziękuję [emoji4] testu już nie robię dziś też zrobiłam bo liczyłam na cień jakiś a tu dupa. Chyba muszę przestać się gorączkować jak ma być to będzie [emoji16] okres 30 to jeszcze trochę czasu jest.
Spada na kilka dni przed @, w dniu @ lub nawet po @, ale jej podwyższenie związane jest z owulacją. Po zapłodnieniu utrzymuje się podwyższona. U każdej kobiety inaczej spada. Mi spadała dopiero po wystąpieniu krwawienia, więc niestety u mnie to nie był wyznacznik. U niektórych kobiet spada na kilka dni przed @, to jak utrzymuje się dłużej, to jakiś tam wyznacznik do zrobienia testu jest :)

Mnie też niesamowicie piersi bolą... Chyba mamy termin @ blisko siebie [emoji4]
U mnie to pewnie nie wyczuje nic, no chyba że jak będę pewna że jestem w ciąży to porównam jak mi się objawy pokazywały, od kilku cykli brzuch mnie boli już przed @ ale teraz już tydzień wcześniej, zawsze najwcześniej 3 dni przed i piersi też tak bolały, teraz już mnie bolą a sutkow lepiej nie dotykać w poprzednim cyklu dopiero dzień przed okresem mnie bolały, no i napływ energii mam, ale może to poprostu lepsze powietrze przy tych deszczach[emoji846]. Ale ciągle myślę, że tej owulacji mogłam wogole nie mieć.

Dzieczyny które miały sono hsg opowiedzcie jak to wyglądało. Miałyście robiona czystość pochwy przed zabiegiem? Czy wcześniej? Zostawili was potem w szpitalu na kilka godzin czy dom
Od razu?
Mi lekarz robił u siebie be gabinecie , trwało to dosłownie 3 minuty . Nic nie bolało ale to pewnie dlatego że obydwa jajowody drożne. Po badaniu normalnie pojechałam do pracy .
Ja nie jestem totalnie w temacie, ale domyślam się że coś poszło nie tak.
Jeśli tak to bardzo mi przykro i wysyłam uściski ❤❤❤
U mnie okazała się ciąża ektopowa ( pozamaciczna). Leżę od środy w szpitalu , jak w czwartek widzieli pęcherzyk to wczoraj już nie a beta rośnie . To tak w skrócie 🙄
Dziękuję Ci za miłe słowa 😘

Dziś rano zwątpiłam w ten cykl, wstałam rano robię test owu, kurde ciemniejsza krecha, boboseksy byly 3 dni temu jak kreska była taka sama jak kontrolna, dziś całkiem ciemna mówię kurde.. Mało czasu zostało, ale tak się podjaralam tym pozytywnem, że jeszcze męża obudziłam po 5 hahaha 🤣🤣

Mi lekarz robił u siebie be gabinecie , trwało to dosłownie 3 minuty . Nic nie bolało ale to pewnie dlatego że obydwa jajowody drożne. Po badaniu normalnie pojechałam do pracy .

U mnie okazała się ciąża ektopowa ( pozamaciczna). Leżę od środy w szpitalu , jak w czwartek widzieli pęcherzyk to wczoraj już nie a beta rośnie . To tak w skrócie 🙄
Dziękuję Ci za miłe słowa 😘
Tak mi przykro... To jest takie niesprawiedliwe... Trzymaj się ❤️

Mam do was pytanie, kupiłam ogólnie 30 testów owulacyjnych. W tamtym miesiącu było ok. Pokazywały owulacje. W tym miesiącu robię i pierwsze kilka jak wkładałam do namoczenia to szło. A kilka teraz jest tak że wkładam do pojemnika i albo muszę docisnac albo odwrócić do góry żeby mocz się rozlał. I tak myślę czy one mogą być nieważne [emoji848]

reklama
Do góry