reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam do was pytanie, kupiłam ogólnie 30 testów owulacyjnych. W tamtym miesiącu było ok. Pokazywały owulacje. W tym miesiącu robię i pierwsze kilka jak wkładałam do namoczenia to szło. A kilka teraz jest tak że wkładam do pojemnika i albo muszę docisnac albo odwrócić do góry żeby mocz się rozlał. I tak myślę czy one mogą być nieważne [emoji848]
Moje tez tak czasem nie chcą pic poprostu dluuuuzej czekam. Myśle ze to nie fałszuje wyniku w żaden sposób.

reklama
Dziewczyny jestem załamana przyszły wyniki nasienia katastrofa powiedzcie co w tym wypadku zrobić oprócz operacji on bierze suplementy i nic z tego :( nawet na inseminacje się nienadaje Macie jakieś pomysły?
8F0615AD-BEA9-4B14-AE63-B8878A07E9F8.jpeg

Laski ta moja temperatura której doszukiwalam się ciąży to jednak objaw infekcji. Gardło mam czerwone boli mnie głowa i mam 37 -37.3 temperatury. Powiedzcie co mogę wziąć na infekcje ale tak żebym nieczym nie zaszkodziła jeśli może jednak w tej ciszy jakimś cudem jestem . Pomocy pliss[emoji855]

Byłam dzisiaj powtórzyć to tsh, czy na pewno jest takie wysokie, czy to wynik błędny
Ale z innej parafii, jest taka znieczulica w społeczeństwie. Była kolejka z 15 osób, sama czekałam godzinę, przyszła dziewczyna w ciąży, myśle ze około 6 miesiąc i pyta, czy to taka kolejka długa, a wszyscy tak tak, a ja mówię, Pani w ciazy, proszę iść bez kolejki, niech Pani nie czeka bez przesady, trzeba walczyć o swoje, a ona taka niepewna tak mam iść. Ludzie nic , tylko popatrzyli na mnie , jakby mieli mnie zjeść ;/ ale no poszła i zrobiła badanie bez kolejki i zaraz wyszła. Ja byłam w ciąży i wiem, że to jest błogosławiony stan, ale jak sobie przypomnę, jak musiałam gdzieś dłużej postać , to tragedia .

Bardzo dobrze popieram ja też zawsze reaguje czy to w sklepie czy w labo. A gdzie robiłaś tsh? Nie wiem czy czytałaś mój post wcześniej ale u mnie w synevo wychodzi tsh 2.5- 2.54 i mój gin kazał mi robić tsh w diagnostyce bo mówi że w synevo jest zawsze wynik wyższy niż jest w rzeczywistości. I zrobiłam w diagnostyce i mam 1.77
Byłam dzisiaj powtórzyć to tsh, czy na pewno jest takie wysokie, czy to wynik błędny
Ale z innej parafii, jest taka znieczulica w społeczeństwie. Była kolejka z 15 osób, sama czekałam godzinę, przyszła dziewczyna w ciąży, myśle ze około 6 miesiąc i pyta, czy to taka kolejka długa, a wszyscy tak tak, a ja mówię, Pani w ciazy, proszę iść bez kolejki, niech Pani nie czeka bez przesady, trzeba walczyć o swoje, a ona taka niepewna tak mam iść. Ludzie nic , tylko popatrzyli na mnie , jakby mieli mnie zjeść ;/ ale no poszła i zrobiła badanie bez kolejki i zaraz wyszła. Ja byłam w ciąży i wiem, że to jest błogosławiony stan, ale jak sobie przypomnę, jak musiałam gdzieś dłużej postać , to tragedia .

Nie wytrzymałam! Zrobiłam test w 25 dc , z nadzieja na prezent na dzień Ojca , no i nie ma prezentu 🙄
Ale głupia jestem . Za to z mety włączył mi się mega zły humor i zaraz wszystkich ubije 😜🙄

Może za wcześnie... A trzymam kciuki [emoji110]
Nie wytrzymałam! Zrobiłam test w 25 dc , z nadzieja na prezent na dzień Ojca , no i nie ma prezentu [emoji849]
Ale głupia jestem . Za to z mety włączył mi się mega zły humor i zaraz wszystkich ubije [emoji12][emoji849]

Laski ta moja temperatura której doszukiwalam się ciąży to jednak objaw infekcji. Gardło mam czerwone boli mnie głowa i mam 37 -37.3 temperatury. Powiedzcie co mogę wziąć na infekcje ale tak żebym nieczym nie zaszkodziła jeśli może jednak w tej ciszy jakimś cudem jestem . Pomocy pliss[emoji855]
Wszystkie leki powinny być brane pod okiem lekarza, ale ponoć z tych bezpiecznych to przeciwgoraczkowo/przeciwbólowo paracetamol/apap, a na zapalenie gardła uniben w areozolu

reklama
Bardzo dobrze popieram ja też zawsze reaguje czy to w sklepie czy w labo. A gdzie robiłaś tsh? Nie wiem czy czytałaś mój post wcześniej ale u mnie w synevo wychodzi tsh 2.5- 2.54 i mój gin kazał mi robić tsh w diagnostyce bo mówi że w synevo jest zawsze wynik wyższy niż jest w rzeczywistości. I zrobiłam w diagnostyce i mam 1.77
Chyba moje tez się nazywa diagnostyka.. ale to faktycznie duża różnica :o dlaczego tak, przecież takie wyniki to nieżarty, bo dawka leku może być inna :/
Nie wytrzymałam! Zrobiłam test w 25 dc , z nadzieja na prezent na dzień Ojca , no i nie ma prezentu 🙄
Ale głupia jestem . Za to z mety włączył mi się mega zły humor i zaraz wszystkich ubije 😜🙄
Ja od wczoraj mam taki, że bez kija nie podchodź :D ale to moje standardowe pms, cycki bolą jak na @. Ja dzis testu nie robiłam; ta tarczyca zrujnowała cała moja nadzieje, więc grzecznie czekam na @ :)
Ale u Ciebie jeszcze nic straconego!

Do góry