reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam do was pytanie, kupiłam ogólnie 30 testów owulacyjnych. W tamtym miesiącu było ok. Pokazywały owulacje. W tym miesiącu robię i pierwsze kilka jak wkładałam do namoczenia to szło. A kilka teraz jest tak że wkładam do pojemnika i albo muszę docisnac albo odwrócić do góry żeby mocz się rozlał. I tak myślę czy one mogą być nieważne [emoji848]
Moje tez tak czasem nie chcą pic poprostu dluuuuzej czekam. Myśle ze to nie fałszuje wyniku w żaden sposób.

reklama
Dziewczyny jestem załamana przyszły wyniki nasienia katastrofa powiedzcie co w tym wypadku zrobić oprócz operacji on bierze suplementy i nic z tego :( nawet na inseminacje się nienadaje Macie jakieś pomysły?
8F0615AD-BEA9-4B14-AE63-B8878A07E9F8.jpeg

Laski ta moja temperatura której doszukiwalam się ciąży to jednak objaw infekcji. Gardło mam czerwone boli mnie głowa i mam 37 -37.3 temperatury. Powiedzcie co mogę wziąć na infekcje ale tak żebym nieczym nie zaszkodziła jeśli może jednak w tej ciszy jakimś cudem jestem . Pomocy pliss[emoji855]

Byłam dzisiaj powtórzyć to tsh, czy na pewno jest takie wysokie, czy to wynik błędny
Ale z innej parafii, jest taka znieczulica w społeczeństwie. Była kolejka z 15 osób, sama czekałam godzinę, przyszła dziewczyna w ciąży, myśle ze około 6 miesiąc i pyta, czy to taka kolejka długa, a wszyscy tak tak, a ja mówię, Pani w ciazy, proszę iść bez kolejki, niech Pani nie czeka bez przesady, trzeba walczyć o swoje, a ona taka niepewna tak mam iść. Ludzie nic , tylko popatrzyli na mnie , jakby mieli mnie zjeść ;/ ale no poszła i zrobiła badanie bez kolejki i zaraz wyszła. Ja byłam w ciąży i wiem, że to jest błogosławiony stan, ale jak sobie przypomnę, jak musiałam gdzieś dłużej postać , to tragedia .

Bardzo dobrze popieram ja też zawsze reaguje czy to w sklepie czy w labo. A gdzie robiłaś tsh? Nie wiem czy czytałaś mój post wcześniej ale u mnie w synevo wychodzi tsh 2.5- 2.54 i mój gin kazał mi robić tsh w diagnostyce bo mówi że w synevo jest zawsze wynik wyższy niż jest w rzeczywistości. I zrobiłam w diagnostyce i mam 1.77
Byłam dzisiaj powtórzyć to tsh, czy na pewno jest takie wysokie, czy to wynik błędny
Ale z innej parafii, jest taka znieczulica w społeczeństwie. Była kolejka z 15 osób, sama czekałam godzinę, przyszła dziewczyna w ciąży, myśle ze około 6 miesiąc i pyta, czy to taka kolejka długa, a wszyscy tak tak, a ja mówię, Pani w ciazy, proszę iść bez kolejki, niech Pani nie czeka bez przesady, trzeba walczyć o swoje, a ona taka niepewna tak mam iść. Ludzie nic , tylko popatrzyli na mnie , jakby mieli mnie zjeść ;/ ale no poszła i zrobiła badanie bez kolejki i zaraz wyszła. Ja byłam w ciąży i wiem, że to jest błogosławiony stan, ale jak sobie przypomnę, jak musiałam gdzieś dłużej postać , to tragedia .

Nie wytrzymałam! Zrobiłam test w 25 dc , z nadzieja na prezent na dzień Ojca , no i nie ma prezentu 🙄
Ale głupia jestem . Za to z mety włączył mi się mega zły humor i zaraz wszystkich ubije 😜🙄

Może za wcześnie... A trzymam kciuki [emoji110]
Nie wytrzymałam! Zrobiłam test w 25 dc , z nadzieja na prezent na dzień Ojca , no i nie ma prezentu [emoji849]
Ale głupia jestem . Za to z mety włączył mi się mega zły humor i zaraz wszystkich ubije [emoji12][emoji849]

Laski ta moja temperatura której doszukiwalam się ciąży to jednak objaw infekcji. Gardło mam czerwone boli mnie głowa i mam 37 -37.3 temperatury. Powiedzcie co mogę wziąć na infekcje ale tak żebym nieczym nie zaszkodziła jeśli może jednak w tej ciszy jakimś cudem jestem . Pomocy pliss[emoji855]
Wszystkie leki powinny być brane pod okiem lekarza, ale ponoć z tych bezpiecznych to przeciwgoraczkowo/przeciwbólowo paracetamol/apap, a na zapalenie gardła uniben w areozolu

reklama
Bardzo dobrze popieram ja też zawsze reaguje czy to w sklepie czy w labo. A gdzie robiłaś tsh? Nie wiem czy czytałaś mój post wcześniej ale u mnie w synevo wychodzi tsh 2.5- 2.54 i mój gin kazał mi robić tsh w diagnostyce bo mówi że w synevo jest zawsze wynik wyższy niż jest w rzeczywistości. I zrobiłam w diagnostyce i mam 1.77
Chyba moje tez się nazywa diagnostyka.. ale to faktycznie duża różnica :o dlaczego tak, przecież takie wyniki to nieżarty, bo dawka leku może być inna :/
Nie wytrzymałam! Zrobiłam test w 25 dc , z nadzieja na prezent na dzień Ojca , no i nie ma prezentu 🙄
Ale głupia jestem . Za to z mety włączył mi się mega zły humor i zaraz wszystkich ubije 😜🙄
Ja od wczoraj mam taki, że bez kija nie podchodź :D ale to moje standardowe pms, cycki bolą jak na @. Ja dzis testu nie robiłam; ta tarczyca zrujnowała cała moja nadzieje, więc grzecznie czekam na @ :)
Ale u Ciebie jeszcze nic straconego!

Do góry