reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Gratulacje jeszcze raz!!! 😃 ja się skusiłam po Twoich dwóch II na test wczoraj, ale wyszedł mi negatyw 🤷🏻‍♀️ Może było za wcześnie (appka OvuFriend dawała mi tylko 30% na pozytyw 🤪), a może po prostu ciąży nie ma 🤪. Dziś mam dzień @ , ale póki co nie nadszedł i coraz mniej czuje jakby miał nadejść, poza ogromnym bólem piersi, takim że aż w nocy się budziłam bo bolały, no i nie ma opcji leżenia na brzuchu. Takiego bólu nigdy nie miałam wiec może jednak jest coś na rzeczy? 🤔 poczekam ze dwa dni i zrobię test 😜

Dziękuję 😚 wychodzę z założenia że dopóki nie ma @ to jest nadzieja, mnie piersi też strasznie bolą najgorzej jest wieczorem i mam takie nabrzmiałe, podbrzusze mnie bolało ale teraz jak zaczęłam analizować to trochę mniej niż zawsze przed okresem. Trzymam mocno kciuki za Twoje kreseczki :)

reklama
Hej. Jestem po obchodzie i niestety ( nie spodziewałam się że kiedyś to napiszę ) beta urosła . Z czwartego 3800 na 5515 [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] dostałam druga dawkę zastrzyku . W piątek mają powtarzać betę i wtedy się dowiem co dalej [emoji849]
Kochana trzymaj się [emoji17]

reklama
Do góry