reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
:( przykro mi kochana , postaraj sie odpocząc...
Hej. Jestem po obchodzie i niestety ( nie spodziewałam się że kiedyś to napiszę ) beta urosła . Z czwartego 3800 na 5515 [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] dostałam druga dawkę zastrzyku . W piątek mają powtarzać betę i wtedy się dowiem co dalej [emoji849]

Robiłam test w sobotę z porannego moczu i wyszły dwie kreski, dziś powinnam dostać okres, dla pewności powtórzyłam test tym razem robiłam go przed chwilą więc mocz nie był tej najlepszej porannej jakości a i tak wyszły dwie krechy także poczekam jeszcze z dwa/trzy dni i wybiorę się na betę :)

(aaale się cieszę 😃)
IMG_20200622_122129.jpg

Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła. Ja to nie wiem czy nawet będę sprawdzać. Bo te testy na owu jakoś średnio różowe.. Także chyba czekam aż przyjdzie @.. 🙄
Zatestowalam I negatyw :(
@ dalej nie ma co jest trochę dziwne ale chyba cierpliwie poczekam aż przyjdzie bo raczej nic z tego. Trzeba działać nadal

Robiłam test w sobotę z porannego moczu i wyszły dwie kreski, dziś powinnam dostać okres, dla pewności powtórzyłam test tym razem robiłam go przed chwilą więc mocz nie był tej najlepszej porannej jakości a i tak wyszły dwie krechy także poczekam jeszcze z dwa/trzy dni i wybiorę się na betę :)

(aaale się cieszę 😃)
Zobacz załącznik 1137301
Gratulacje!

Ja bym chciała ale u mnie dopiero będzie 25dc ale ledwo się powstrzymuje żeby nie zrobić testu. Dziś specjalnie szybko poleciałam siusiu żeby nie moc zrobić testu 😁 A dwa leżą i kuszą 😉🙂

czekamy! 🤗
U mnie dzisiaj 25 dc , więc doskonale Cię rozumiem i właśnie ta sobotnia beta wyszła zero.. a z drugiej strony moje cykle to nawet 34 dni, więc ciężko określić, kiedy można zatestowac🙈u mnie tez w szafce ze 3 leżą

Miałam to samo. A bierzesz coś na stymulacje?

Nie, działamy 2 cykl bez niczego.. Ale ból okropny miałam w poprzednim cyklu!
Zatestowalam I negatyw :(
@ dalej nie ma co jest trochę dziwne ale chyba cierpliwie poczekam aż przyjdzie bo raczej nic z tego. Trzeba działać nadal
Póki @ nie ma jest nadzieja!
U mnie różowią się kreski dalej. Czy przez 4 dni przy testach owu mogą być aż tak różowe? Dlaczego ten róż nie schodzi. Po jakim czasie będą bledsze żeby wyłapać kiedy była owu?

Nie, działamy 2 cykl bez niczego.. Ale ból okropny miałam w poprzednim cyklu!

Póki @ nie ma jest nadzieja!
U mnie różowią się kreski dalej. Czy przez 4 dni przy testach owu mogą być aż tak różowe? Dlaczego ten róż nie schodzi. Po jakim czasie będą bledsze żeby wyłapać kiedy była owu?
Ja już taka zrezygnowana jestem, że się nawet nie będę nakręcać. Ale no zobaczymy :)
Ja w tym cyklu pierwszy raz testowałam owu i chyba przez 5 dni u mnie te kreski różowe były a potem faktycznie ciemna przyszła. Ale nie wiem czy to normalne bo dopiero pierwszy cykl u mnie z testowaniem owu. Próbuj do skutku z tymi testami :)

reklama
U mnie dzisiaj 25 dc , więc doskonale Cię rozumiem i właśnie ta sobotnia beta wyszła zero.. a z drugiej strony moje cykle to nawet 34 dni, więc ciężko określić, kiedy można zatestowac🙈u mnie tez w szafce ze 3 leżą
Ja mam cykle zwykle 29 dniowe wiec powinnam testować dopiero w sobotę - No nie wytrzymam !
A będziesz testować mimo wszystko jutro z okazji dnia ojca?🙂

Do góry