bleucoco
Fanka BB :)
Nie zgodzę się, że w wynikiem TSH 3,5 by się „na pewno” nie udało A TSH mimo leków skacze po zapłodnieniu Tutaj znaczenie też ma ft4 i ft3, ogólne funkcjonowanie organizmu. TSH powinno owszem oscylować wokół 2,5 przy staraniach, ale to nie znaczy, że lekkie przekroczenie tej normy oznacza brak możliwości zajścia w ciążęHej w 25dc , chyba już mogę sobie odpuścić szukanie objawów; a to przez sobotnie wyniki.
mam niedoczynnosc tarczycy, w marcu mój wynik był jakoś 2,60 tsh, dostałam zwiekszona dawkę leku i kontrol miała być dopiero po 3 miesiacsch, wiec teraz w sobotę poszłam, a tu 3,52! Przy okazji z nadzieja zrobiłam betę, ale zero złudzeń(23 dc, a ja mam takie 32) :/ od razu zadzwoniłam do endokrynolog, mówi że bardzo dziwna sytuacja, a ja mowie ze lepiej się teraz czuje nawet niż z tamtym wynikiem , Kazała znów zwiększyć i za 3 tyg zbadać. Wiec już raczej oczekuje na @, bo z takim wynikiem to by się na pewno nie udało ..jeszcze coś napomknęła, że może dopiero się coś zagnieżdża, a tarczyca szybciej zareagowała niż hormon, ale ja już nie mam złudzeń nie może być zbyt pięknie ..
Ostatnia edycja: