agula301
Fanka BB :)
Ze mną to jest tak, że dostałam miesiączkę 10.05, cykle mam 28 dni więc 07.06 zrobiłam test i był negatywny, czułam się jak na @ i 08.06 dostałam okres rano (poniedziałek) i trwał do środy, w czwartek już czysto a od niedzieli 14.06 zaczęłam lekko plamić, taki biały śluz z różowym zabarwieniem. Później zaczęłam na lekko brązowo plamić i zrobiłam test teraz w piątek 19.06 i to wieczorem i pozytyw, później robiłam testy w sobotę rano i też pozytyw. W międzyczasie robiłam wyniki z krwi, myślałam że to 3 dc i wyszła mi zła prolaktyna a może już była wyższa bo była ciąża więc te kreski to jakby liczyć od maja to 41dc plamić już przestaje, nic mnie nie boli, tylko piersi robią się coraz bardziej wrażliwe. Jutro pierwsza beta a w środę lekarz, zobaczymy co to się z tego wyklujeAgula301 a od kiedy masz te plamienia? W ktorym dc wyszly Ci takie kreseczki?
Tzn to pewnie nie był okres teraz w czerwcu tylko jakieś krwawienie, dziwne bo dość mocne, ale słabsze niż zawsze. I bóli też nie miałam takich jak zawsze przy @. Jedyne co mnie martwi to, że wzięłam w 1szy dzień ibuprom i to jeszcze max