Martxx1
Fanka BB :)
Ja bym takiego bladziocha nie brała pod uwagę, bardziej 15 dc.
On wczoraj był mocno różowy, ale zbladł przez noc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym takiego bladziocha nie brała pod uwagę, bardziej 15 dc.
Myślicie, że 14 dc był pozytyw? Na gołe oko jest ciemniejsza, ale zrobię chyba jeszcze wieczorem dziś. Wieczorem wychodzą mi ciemniejsze [emoji1787][emoji1787]
Bardziej wychodzi, że 15 dc mogła być owulacja według testów [emoji6]
To ciążowy? GratkiNo i jest, cieszę się że go nie zrobiłam w zeszłym miesiącu, przy tych wszystkich dziwnych objawach
Kurde kolejne testy pozytywne [emoji28] więc została w poniedziałek i środę beta [emoji4] ale dalej dziwnie się czuje z tą myślą, bo przecież miałam miesiączkę!! [emoji2957] Ale plamienie powoli się uspokaja, więc mam nadzieję w środę usłyszeć u lekarza że wszystko jest super [emoji1696]
Może jakbyś od razu zdjęcie zrobiła to by inaczej wyglądało, na moje oko to 15dc z tego zdjeciaMyślicie, że 14 dc był pozytyw? Na gołe oko jest ciemniejsza, ale zrobię chyba jeszcze wieczorem dziś. Wieczorem wychodzą mi ciemniejsze
GratulacjeNo i jest, cieszę się że go nie zrobiłam w zeszłym miesiącu, przy tych wszystkich dziwnych objawach
Ciążowy, ale właśnie chyba przed wczoraj o nim pisałyśmy, że daje fałszywie dodatni wynik, zrobiłam też z czułością 10ml/U dla porównania i wyszedl negatywny, dzisiaj dopiero 24dc a ostatnimi czasy mam cykle 31 dnioweTo ciążowy? Gratki
Ciążowy, ale właśnie chyba przed wczoraj o nim pisałyśmy, że daje fałszywie dodatni wynik, zrobiłam też z czułością 10ml/U dla porównania i wyszedl negatywny, dzisiaj dopiero 24dc a ostatnimi czasy mam cykle 31 dniowe
Na betę jeszcze za szybkoO kurcze, to potwierdź betą lepiej niewiaodno, który teraz oszukuje