Katalinazed
Fanka BB :)
Ale są czytelneTak testy owulacyjne podobno tez sa super, duzo dziewczyn je poleca ja akurat korzystalam z innych bo cena jednak spora![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale są czytelneTak testy owulacyjne podobno tez sa super, duzo dziewczyn je poleca ja akurat korzystalam z innych bo cena jednak spora![]()
Dokładnie tak samo szukał wczoraj tego pęcherzyka . Myślałam że zwymiotuje bo tak tarmosil we wsztkie stronyNie bój się wszystko będzie dobrze. Mam nadzieje ze znajda pęcherzyk w macicy. Gdyby to była jednak pozamaciczna to nie bój się na zapas dużo kobiet ma ten „problem„i wszystko dobrze się kończy A potem rodzą zdrowe dzieciaczki. Boli oczywiście taka strata ale tzreba się postarac odciąć od tego i myśleć o przyszłości. Ciaze pozamaciczna często trudno znalezc u mnie tak było już pisałam ze tylko 1 na 7 lekarzy ja zobaczył na usg a badali mnie tak ze ten przyrząd od usg czułam aż w gardlePostanowili wiec i tak operować i sprawdzić gdzie utknęło. Ale u mnie w macicy nie było nic zero. Beta 3000 a nawet endo się zluszczylo wiec byli pewni ze to cp tylko nie wiedzieli gdzie. Mocno trzymam kciuki żeby zarodek dotarł gdzie tzreba. Pisz nam koniecznie
Ja mam dzisiaj 11 dpo, robiłam test, ale wyszła biel viziraHej U mnie dziś 12 dpo i tak korci aby robic test ale zatestuje chyba dopiero w niedzielęw sobotę powinna przyjść @. Wiem, że może nic z tego nie wyjść ale ciagle mam nadzieję że może uda się bez IUI. Zauważyła wczoraj dużo gęstego sluzu zawsze w tym czasie mialam już taki płynny biały. Myślicie że to może być jakiś początek radości?
Trzymajcie się cieplutko, za kolejne wysokie wyniki bety trzymam kciuki!! :*
Przyznaje racje, test z poprzedniego cyklu, teraz miałam problem z interpreracjaAle są czytelnetak to się zastanawiałam Nad tymi kreseczkami a tu mam buźkę
![]()
Te testy są mega. Ja je robiłam w zeszłym roku pokazała mi się buzka w 24dc a kreska testowa była bardzo blada i udało się zajść w ciążę ale niestety ciąża bezzarodkowa.Przyznaje racje, test z poprzedniego cyklu, teraz miałam problem z interpreracja[emoji2368]
ciagle mam nabrzmiale, jak dotykam to swędzą bola, ale nie nakrecam sie serio w tym miesiacu chyba totalny chili.Na
A jak piersi albo sutki coś czujesz?
Mi już 10dpo wyszła lekka kreska.ciagle mam nabrzmiale, jak dotykam to swędzą bola, ale nie nakrecam sie serio w tym miesiacu chyba totalny chili.
Nie chce testować za szybko.. po co sie rozczarowaćKoło 15 dpo chyba powinno już coś widać, nawet cień cienia..
![]()
Tak mi przykro jak czytam o Waszych niepowodzeniach, radości z ciąży i stratachTe testy są mega. Ja je robiłam w zeszłym roku pokazała mi się buzka w 24dc a kreska testowa była bardzo blada i udało się zajść w ciążę ale niestety ciąża bezzarodkowa.
Mi już 10dpo wyszła lekka kreska.