reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja zrobilam amh bo jeden lekarz mi zlecil
Pokazałam drugiemu a on się pyta co wiem z tego badania ja ze ja nie wiem
Nic to on jest lekarzem a on odpowiada ze jemu to tez nie daje żadnej informacji i straciłam tylko kasę na badanie. I bądź tu mądry i pisz wiersze
Z tego co wiem to AMH tylko mówi o tym jaka jest rezerwa jajnikowa i " potwierdza" pcos.
Ja z ciekawości zapytam w klinice 8.07 co AMH daje do diagnostyki prócz rezerwy jajnikowej. Zobaczymy co mi powie [emoji848]

reklama
W poniedziałek miałam 2190 . Zaraz jadę na pobranie krwi aby zbadać czy urosło czy spada . Potem ok 14:30 mam wizytę i ma zapaść decyzja co robimy . Strasznie się boje :(
Nie bój się wszystko będzie dobrze. Mam nadzieje ze znajda pęcherzyk w macicy. Gdyby to była jednak pozamaciczna to nie bój się na zapas dużo kobiet ma ten „problem„i wszystko dobrze się kończy A potem rodzą zdrowe dzieciaczki. Boli oczywiście taka strata ale tzreba się postarac odciąć od tego i myśleć o przyszłości. Ciaze pozamaciczna często trudno znalezc u mnie tak było już pisałam ze tylko 1 na 7 lekarzy ja zobaczył na usg a badali mnie tak ze ten przyrząd od usg czułam aż w gardle :) Postanowili wiec i tak operować i sprawdzić gdzie utknęło. Ale u mnie w macicy nie było nic zero. Beta 3000 a nawet endo się zluszczylo wiec byli pewni ze to cp tylko nie wiedzieli gdzie. Mocno trzymam kciuki żeby zarodek dotarł gdzie tzreba. Pisz nam koniecznie

Dziewczyny z jakich testów ciążowych korzystacie? Oczywiście tych bardziej czułych ?
Z doswiadczenia powiem ze clearblue ten najzwyklejszy. Jest bardzo czuły, wykrył mi ciaze 9 dni po owulacji. Był cień cienia ale wszystkie inne testy byly negatywne takze naprawde go polecam. Ten taki co plusik robi.

Z tego co wiem to AMH tylko mówi o tym jaka jest rezerwa jajnikowa i " potwierdza" pcos.
Ja z ciekawości zapytam w klinice 8.07 co AMH daje do diagnostyki prócz rezerwy jajnikowej. Zobaczymy co mi powie [emoji848]
Nie No ja wiem w teori co daje ten wynik ale
Lekarz mówi ze to nic nie znaczy. Można mieć duza rezerwę i nie zajść w ciaze a można mieć malutka i rodzic dzieci raz za razem.

Na
Hej U mnie dziś 12 dpo i tak korci aby robic test ale zatestuje chyba dopiero w niedzielę :) w sobotę powinna przyjść @. Wiem, że może nic z tego nie wyjść ale ciagle mam nadzieję że może uda się bez IUI. Zauważyła wczoraj dużo gęstego sluzu zawsze w tym czasie mialam już taki płynny biały. Myślicie że to może być jakiś początek radości?
Trzymajcie się cieplutko, za kolejne wysokie wyniki bety trzymam kciuki!! :*
A jak piersi albo sutki coś czujesz?

Hej U mnie dziś 12 dpo i tak korci aby robic test ale zatestuje chyba dopiero w niedzielę :) w sobotę powinna przyjść @. Wiem, że może nic z tego nie wyjść ale ciagle mam nadzieję że może uda się bez IUI. Zauważyła wczoraj dużo gęstego sluzu zawsze w tym czasie mialam już taki płynny biały. Myślicie że to może być jakiś początek radości?
Trzymajcie się cieplutko, za kolejne wysokie wyniki bety trzymam kciuki!! :*
Po sluzie bym sie zabardzo nie kierowała. U mnie była susza jak nigdy i sie udalo. Teraz 15tc a cykl przed ta ciaza bulam w biochemicznej i fakt byl gesty bialy sluz no ale gdybym nie robila wczesniej testu nie wiedzialabym ze biochemiczna. Z tym ze jie wiem jak ze sluzem byloby normalnie bo to bylo zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych. Jednak mysle ze nie warto sie zastanawiac nad sluzem tylko spokojnie czekac. Podziwiam ze wytrzymasz do niedzieli z testowaniem 😂😂😂 ja juz 9 dni po owu testowalam.

Z doswiadczenia powiem ze clearblue ten najzwyklejszy. Jest bardzo czuły, wykrył mi ciaze 9 dni po owulacji. Był cień cienia ale wszystkie inne testy byly negatywne takze naprawde go polecam. Ten taki co plusik robi.
Mam z tej firmy testy owulacyjne były dość drogie ale jestem bardzo zadowolona. Dziękuje 😊

reklama
Do góry