reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam dzisiaj 20 dc i wlansie mnie coś kluje po stronie gdzie była cp także też sobie coś już wkrecam ;(

@Mrufka®®® A pamiętasz czy przed miesiączka czułaś jakieś kłucie wlansie po tej lewej stronie?
Zastanawiam się czy czuć implamtacje ciąży pozamacicznej bo że swojej nie pamiętam bo było to rok temu .

Dziewczyny które czyli ból implantacyjny jak bysfi3 go opisaly ?

Ja mam dzisiaj 20 dc i wlansie mnie coś kluje po stronie gdzie była cp także też sobie coś już wkrecam ;(

@Mrufka[emoji2400][emoji2400][emoji2400] A pamiętasz czy przed miesiączka czułaś jakieś kłucie wlansie po tej lewej stronie?
Zastanawiam się czy czuć implamtacje ciąży pozamacicznej bo że swojej nie pamiętam bo było to rok temu .

Ja miałam przy ciąży zagnieżdżonej w macicy w zeszłym roku w 11dpo od pozytywnego testy owu kolor jasny róż trwało jeden dzień ale nie czułam żadnego bólu.

@Mrufka®®® A pamiętasz czy przed miesiączka czułaś jakieś kłucie wlansie po tej lewej stronie?

Lycky No raczej przy cP nie można mówić o implantacji tak samo jak napewno nie ma krwawienia implantacyjnego. Zaczyna się krwawić jak organizm się orientuje ze mimo bety nie ma zarodka w macicy.

1cykl na lamettcie
10dc i 3 pęcherzyki 15mm. Endo 7mm Powinnam iść w pt zobaczyć jak rosną a może czy pękły ale nie mam jak... Więc w sobotę w ciemno wezmę zastrzyk to będzie 13dc

Lycky No raczej przy cP nie można mówić o implantacji tak samo jak napewno nie ma krwawienia implantacyjnego. Zaczyna się krwawić jak organizm się orientuje ze mimo bety nie ma zarodka w macicy.
No właśnie zastanawiam się jak to jest myślałam że jak zarodek wsczepia się w jajowod to może czuć jakiś dyskomfort

reklama
Do góry