HappyBabyMama
Fanka BB :)
Wlasnie ja miałam ból po tej stronie co cp.@Mrufka®®® A miałaś lub masz jakieś bóle z prawej lub lewej strony? Albo plamienia ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie ja miałam ból po tej stronie co cp.@Mrufka®®® A miałaś lub masz jakieś bóle z prawej lub lewej strony? Albo plamienia ?
Mam delikatne plamienia . W poniedziałek mnie bolało po lewej stronie po całym dniu w pracy a tak to nic nie boli@Mrufka®®® A miałaś lub masz jakieś bóle z prawej lub lewej strony? Albo plamienia ?
No to zmartwie Cię że niestety Ale takie są objawyMam delikatne plamienia . W poniedziałek mnie bolało po lewej stronie po całym dniu w pracy a tak to nic nie boli
Ja miałam przy ciąży zagnieżdżonej w macicy w zeszłym roku w 11dpo od pozytywnego testy owu kolor jasny róż trwało jeden dzień ale nie czułam żadnego bólu.Ja mam dzisiaj 20 dc i wlansie mnie coś kluje po stronie gdzie była cp także też sobie coś już wkrecam ;(
@Mrufka[emoji2400][emoji2400][emoji2400] A pamiętasz czy przed miesiączka czułaś jakieś kłucie wlansie po tej lewej stronie?
Zastanawiam się czy czuć implamtacje ciąży pozamacicznej bo że swojej nie pamiętam bo było to rok temu .
Dziewczyny które czyli ból implantacyjny jak bysfi3 go opisaly ?
To może tam Niech szukaja. Mnie bolał cały bok.Mam delikatne plamienia . W poniedziałek mnie bolało po lewej stronie po całym dniu w pracy a tak to nic nie boli
Lycky No raczej przy cP nie można mówić o implantacji tak samo jak napewno nie ma krwawienia implantacyjnego. Zaczyna się krwawić jak organizm się orientuje ze mimo bety nie ma zarodka w macicy.Ja mam dzisiaj 20 dc i wlansie mnie coś kluje po stronie gdzie była cp także też sobie coś już wkrecam ;(
@Mrufka®®® A pamiętasz czy przed miesiączka czułaś jakieś kłucie wlansie po tej lewej stronie?
Zastanawiam się czy czuć implamtacje ciąży pozamacicznej bo że swojej nie pamiętam bo było to rok temu .
Dziewczyny które czyli ból implantacyjny jak bysfi3 go opisaly ?
No właśnie zastanawiam się jak to jest myślałam że jak zarodek wsczepia się w jajowod to może czuć jakiś dyskomfortLycky No raczej przy cP nie można mówić o implantacji tak samo jak napewno nie ma krwawienia implantacyjnego. Zaczyna się krwawić jak organizm się orientuje ze mimo bety nie ma zarodka w macicy.
mloda a jak u Ciebie? wychodzą testy owu?Ja się próbuje pocieszać testem typu " musi być zle żeby kiedyś mogło być dobrze"