reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Tak testy owulacyjne podobno tez sa super, duzo dziewczyn je poleca ja akurat korzystalam z innych bo cena jednak spora 😅
Ale są czytelne 😊tak to się zastanawiałam Nad tymi kreseczkami a tu mam buźkę 😂😂😂

Załączniki

• 82CDF81B-37BF-4650-8520-DDB8B45EBA90.jpeg
    82CDF81B-37BF-4650-8520-DDB8B45EBA90.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 68
reklama
Nie bój się wszystko będzie dobrze. Mam nadzieje ze znajda pęcherzyk w macicy. Gdyby to była jednak pozamaciczna to nie bój się na zapas dużo kobiet ma ten „problem„i wszystko dobrze się kończy A potem rodzą zdrowe dzieciaczki. Boli oczywiście taka strata ale tzreba się postarac odciąć od tego i myśleć o przyszłości. Ciaze pozamaciczna często trudno znalezc u mnie tak było już pisałam ze tylko 1 na 7 lekarzy ja zobaczył na usg a badali mnie tak ze ten przyrząd od usg czułam aż w gardle :) Postanowili wiec i tak operować i sprawdzić gdzie utknęło. Ale u mnie w macicy nie było nic zero. Beta 3000 a nawet endo się zluszczylo wiec byli pewni ze to cp tylko nie wiedzieli gdzie. Mocno trzymam kciuki żeby zarodek dotarł gdzie tzreba. Pisz nam koniecznie
Dokładnie tak samo szukał wczoraj tego pęcherzyka . Myślałam że zwymiotuje bo tak tarmosil we wsztkie strony 🙈

Hej U mnie dziś 12 dpo i tak korci aby robic test ale zatestuje chyba dopiero w niedzielę :) w sobotę powinna przyjść @. Wiem, że może nic z tego nie wyjść ale ciagle mam nadzieję że może uda się bez IUI. Zauważyła wczoraj dużo gęstego sluzu zawsze w tym czasie mialam już taki płynny biały. Myślicie że to może być jakiś początek radości?
Trzymajcie się cieplutko, za kolejne wysokie wyniki bety trzymam kciuki!! :*
Ja mam dzisiaj 11 dpo, robiłam test, ale wyszła biel vizira :(, też na sobotę mam termin @ tylko, że w ostatnim cyklu misię przesunął o 2 dni - zawsze miałam cykle 28 dni a tu niespodzianka. Też mam gęsty biały śluz, do tego boli podbrzusze i sutki tak, że dramat, strasznie wrażliwe. Jutro mam wizytę u gina, ale coś mam złe myśli...
Trzymam kciuki za niedzielne testowanie!

Te testy są mega. Ja je robiłam w zeszłym roku pokazała mi się buzka w 24dc a kreska testowa była bardzo blada i udało się zajść w ciążę ale niestety ciąża bezzarodkowa.
Tak mi przykro jak czytam o Waszych niepowodzeniach, radości z ciąży i stratach😔 mam nadzieję, że wszystkim Wam się uda mieć dzidziusia. Jak dostałam @ był wysyp kresek i przyrosty bety, czalam radość z tymi dziewczynami, którym się udało, a teraz jest jakiś spadek, co chwilę któraś przychodzi ze złymi wiadomosciami. Trzymam mocno kciuki, żeby więcej było dobrych wiadomosci❤️🍀

reklama
Cześć,
Odebrałam dziś wyniki badań i odziwo tsh 1.95 gdzie w tamtym miesiacu miałam ponad 3 a nic jeszcze z tym nie robiłam. Pozostałe badania raczej w normie oprócz alat i aspat.. mam podnosione wartości .. nie mam pojęcia jak to może wpływac na płodność i czy wgl.. w piątek wizyta to może coś mi się wyjaśni chociaż rodzinny skierował mnie na usg wątroby

Do góry