reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To chociaż masz coś pewnego :) u mnie to czysta loteria i właściwie nic nie jestem w stanie zapewnić mnie że będzie @ albo ciąża. Jedyne co to z reguły jeden dzień przed @ boli mnie bardzo głowa. Pozostaje nam tylko czekać :) ja test zrobiłalbym tydzień po terminie@
Ja miałam tak w ostatnim cyklu, cały poprzedzajacy@tydzien ból jajników, ból głowy, zmęczenie i nudności, no i jeszcze śluzu tak dużo miałam, a nigdy takich objawów nie mialam, więc w przyszłości nie będę już schizowac na jakiekolwiek dziwne dolegliwości. Testować będę najwcześniej dwa dni przed spodziewana @ [emoji23] jedyny objaw, który mi zawsze towarzyszy przy @ to bolące i nabrzmiałe piersi, najpóźniej na 3 dni przed @

reklama
To chociaż masz coś pewnego :) u mnie to czysta loteria i właściwie nic nie jestem w stanie zapewnić mnie że będzie @ albo ciąża. Jedyne co to z reguły jeden dzień przed @ boli mnie bardzo głowa. Pozostaje nam tylko czekać :) ja test zrobiłalbym tydzień po terminie@
Ja wolałabym jak najszybciej się dowiedzieć o ciąży, niestety pracuje fizycznie, dźwigamy ciężko,plus praca często z różna chemia, ktora wdychamy. Zwolnienia od razu bym nie dostała, ale przynajmniej mogłabym unikać tych stanowisk

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj 3dc. Poleciałam rano zrobić badania i siedzę teraz jak na szpilkach, bo nie mogę się doczekać co tam wyszło. Za tydzień wizyta u nowego ginekologa, mam nadzieję że mnie nie oleje jak dwóch poprzednich i coś konkretnego poradzi 🙉🙈🙊

No tak, to masz rzeczywiście trudna sytuację, także trzymam za Ciebie mocno kciuki :)
Ja wolałabym jak najszybciej się dowiedzieć o ciąży, niestety pracuje fizycznie, dźwigamy ciężko,plus praca często z różna chemia, ktora wdychamy. Zwolnienia od razu bym nie dostała, ale przynajmniej mogłabym unikać tych stanowisk

reklama
Dokładnie powtórz koniecznie za dwa dni beta, kojarzysz kiedy mogła być owulacja?
tak owulacja 27 maja według aplikacji, ale wydaje mi się, ze do zagnieżdżenia mogło dojść w niedziele 7 czerwca bo bardzo złe się czułam inaczej niż zwykle, ogromny bol krzyża, jajników, skurcze 🤔 Wiec dziś mija 9 dzień, tu zgadzałaby się ta beta, która pokazuje pierwszy tydzień ..

Do góry