reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny. A ja się żegnam z Wami na rok. A na rok bo w lipcu 21 mam ślub. Miał byś teraz w sierpniu ale z powodu wirusa przełożony. Staraliśmy się od marca bez skutku. W tym cyklu@ w 36 dniu przy cyklach 30-33.. Załamałam się... Nie sądziłam nigdy że to nie jest taka łatwa sprawa. Zawsze człowiek chuchał dmuchał żeby nic nie ten a tu jak się chce to nawet nogi na sufit zarzucone nic nie dały. O suplementach naszych grupowych nie wspominając. Gratuluję wszystkim pięknych kreseczek i serdecznie zazdroszczę. Mimo wszystko jestem szczesiara bo mam super nie męża który bardzo mnie wspiera i jest oparciem w takich smutnych chwiach. Życzę powodzenia staraczki a gdy wrócę tu za rok mam nadzieje ze żadnej z Was już tu nie spotkam!!!! Całuję! 💓💓💓😘😘😘

Akurat 10 dzień wypada w Boże ciało... Nie wiem może pójdę i sprawdzę czy torbiele zniknęły przynajmniej...
Mi kazał przyjść między 10 a 13 DC. Wstępnie umówiłam się na 13 DC ale w 11 DC zaobserwowałam typowy owulacyjny służbie miałam test lh pozytywny więc popędziłam do lekarza. Także czasami możesz mieć owu wcześniej. Może tak na 10 DC się umów

U mnie się tak czasami okres rozpoczyna. Dosłownie na czarno kilka dni i potem dopiero okres zwykły. Rozmawialas o tym z lekarzem? Ja muszę swojemu właśnie powiedzieć
Kobietki
Czy któraś podczas miesiączki krawiła tylko na brązowo?? lub czarno?? :oo: :oo:

Myślałam, że u mnie się rozkręci normalny okres a tu znów cuś...

Najpierw brązowe plamienie teraz jakieś paskudne czarne plamienie bleeee.

Ale jest oszczędność !! Chodzę z 1 podpaską dziennie [emoji383][emoji383][emoji383] to i portfelik się cieszy :D

U mnie się tak czasami okres rozpoczyna. Dosłownie na czarno kilka dni i potem dopiero okres zwykły. Rozmawialas o tym z lekarzem? Ja muszę swojemu właśnie powiedzieć

Kwestia jest taka, że nie miewam takich miesiączek to raz (w sensie brązowych), a dwa że w ogóle nie zaczełam krwawić taką czerwoną krwią tylko mi się to paprze na brąz/czarno bleee

Ale cudne tu wieści czytam o świcie, dziewuchy kochane gratuluję ❤️ ja walczę kolejny miesiąc dziś 11dc💪 cykle 29dni, nie poddajemy się. Zapas testów owu i ciążowych zrobiłam, męża molestuje co drugi dzień 😁

reklama
Do góry